Thailand 2011

Dagar kvar tills jag och gumman åker till thailand

September



Pay back!


Today

Dagen började med en varm dusch sedan fixade jag kaffe på säng till min älskling. Hur mysigt är det inte när man är ledig på morgonen tillsammans?! Snart är det jul också och jag har suttit o tittat runt på diverse hemsidor om vad jag ska köpa.. Men jag fastnar inte för något som jag känner att jag vill ge. Inget som känns superbra! Jag vill hitta något som jag tror personen skulle bli glad över. Inte någon som bara hamnar i någe skåp eller låda.

Hade ju köpt en rakapparat till Fredrik men kunde inte hålla mej så den fick han för en månad kanske. Så nu måste jag fundera ut nåt annat också.

Jaja, det är ju inte jul än. . . KRAM


Godkväller

Nyss hemkommen från Lucia på dagis. Följde med Jessica & tittade på Aline, lillgumman :). Alla var otroligt söta i deras tomte- /pepparkaks- & luciakläder. Nu fortsätter jag med tvätten, renbädddning av säng + en låååååång varm dusch!

Snart är det jul o allt vad det innebär! MYS. Kan inte fatta att tiden gått så fort!


Lilla damen


Hallå Hallå..



Denna låt är förjäkla go!


. . . . .  . It makes me happy!


Onsdag

1 månad utan nikotin & Jag Är grymt stolt över mig själv!
__Vi målade om tv-bänken och bordet vitt för ett par dagar sedan. Och idag satt vi på.. typ en toning på rutorna nere på tv-bänken. Blev kanonbra!!



Jag är inte så händig av mig när man ska hålla på med såna här piller saker. Snabbt vill jag att det ska gå så det blir klart nån gång. Om jag säger så, så ser man var jag skurit någonstans på plasten. haha! Men det ska ju synas att det är hemmagjort... hmm ;P


avslutar med en liten bild på jag mia & anki.

KRAM


RSS 2.0