Weekend is over

..Åkte till Åsele imorse. Drygt före eftersom det fortfarande snöa! Tänkte lägga upp ett par bilder som hamnade på kameran sedan vår visit i karlsklubben ;). Enjoy!










DISKARN i helgen! ;) Sådan far, sådan son..




När vi åkte hemåt.


ChaufförN ;)

Tack för en trevlig helg! Hejs

Modo

Igår åkte vi till Ö-vik och kikade en sväng på stan. Det var hyfsat bra väder när vi körde på förmiddagen men när vi körde från stan till Inge-Bo & Yvonne blev det sämre.. Tur Fredrik körde den vägen! Man såg knappt något för det frös igen på rutan och snön kladdade ihop sig. Men vi kom fram välbehållna iallafall.

Planerna för idag är att se Modos match ikväll!

Ha en forts trevlig helg :)


haha, hittade en bild på Fredrik som jag lägger upp ;)

//T


DiskarN

Jag lagade köttfärsås & makaroner till middagen, alltid bra med mat som går snabbt att fixa till! Något jag är så jävulst nöjd över är att Fredrik inte verkar ha något som helst problem med att diska undan. Det är inte ofta man är van att killen (!!!) diskar utan att man ska gnälla om det först. Men men, är man lyckligt lottad så är man ;).



Love you babe!
//T

Bahta hela natta

Hey!!! Vilken underbar dag idag:) Erese hemma...de klart bästa förstås ;) inte så kallt ute, sol, god mat, och sist men inte minst. En dag närmare thailand:) :) Here we come thai 2010!!! Sonkran!
!Edrick

Här kommer en bild på våran valuta i thailand :)




Älg

Glömde skriva att vi fick se två älgar igår när vi körde till Kramfors! Mäktigt stor de är och tur de inte kom på vägen just framför oss. Det man är rädd för varje gång man kör är just att krocka med en älg. hua!

Här kommer nå bilder från igår, orkade inte lägga in bilderna tidigare... men här kommer de









Och här en liten filmsnutt (otur bara att jag precis slutade filma på en av filmerna jag hade på kameran JUST INNAN KRAMFORS GJORDE MÅL. Bah ->

____________________________________________________________________________
...Och här kommer en bild jag också hade på kameran, en bild jag tog sen jag köpt den omtalade salamin ;)
Blev varma mackor av det ;D


____________________________________________________________________________

Kramfors

Igår efter jobbet tog vi och käkade middag och 16.30 körde vi mot Kramfors för att se Makkans match. Det blev förlust för dem men det var roligt att fara och titta ändå. De hade sån himla otur måste jag säga! Vi stannade till i M's lägenhet och surra ett tag efter matchen. Vid 23 började vi rulla hemåt och var inte hemma förrän 01. Trött nanting var jag på vägen hem. Och som kallast var det -36 efter vägen. Hade hemska tankar på att bilen skulle sluta fungera osv. men det slapp vi som tur var! 

Var så skönt att lägga sig i varma sängen under duntäcket när vi kom hem! Har sovit som en gud inatt!! ..Och kylan verkar hålla i sig även idag. Tråkigt nog!

Jaja, jag får önska er en trevlig dag iallfall :). Hejs!

//Erese

Kallt

Hej! fan va less jag är på detta kalla väder nu, ska man behöva frysa ihjäl innan man är framme på jobbet? imorse var det 37 grader kallt. Hoppas de blir varmare snart.. Det lär det ju bli när i åker till thailand iaf ;)
/ Edrick



Måndag återigen

Återigen en ny vecka och idag är det 50 dagar kvar tills vi åker utomlands! känns underbart må jag säga. Hämtade ut paketet jag beställde idag med de nya sängkläderna. Blev riktigt fint o mysigt! Vi har även bytt gardiner här så det blir lite ljusare i vardagsrummet. :) Ja, och ny säng fick vi in igår också!

Fredrik har fisit så jävulst äckliga fisar idag, vet inte vad det är? pannkakorna jag gjorde till middag? Haha, nä men skämt & sido! Luktar inte hallon direkt.




//Erese

Erese är underbar

Nu har vi kommit hem efter att ha städat i dorotea. Fatta vilken underbar erese man har som orkar följa med efter att ha jobbat en hel dag på coop. Vilken underbar erese jag har ;)
Här kommer en eller kanske två bilder utav min fotomodell;) / Edrick


Bara en till...

Lovade mig själv, och alla andra att inte töja något större. Det har jag inte heller, bara påbörjat i mitt andra öra nu. Smärta dör man ju inte av.. Har pressat in staven som jag & evelina beställde likadan. Hittade inte Fredriks 6mm så det fick bli den förstnämnda ist. Har inte begärt att andra ska tycka det är snyggt, huvudsaken jag gillar det och det gör jag verkligen! :)

Annars då.. Var & handlade tidigare ikväll, har kikat på film & nu vettitusan vad vi ska hitta på. Ska se om det finns något värt på tvn.

Hej då!! /Erese




Damkronorna

Hej! Kom just hem från jobbet,.. Hände väl inget där som vanligt, ganska lugnt på morgontimmarna. Erese jobbar tydligen idag såg jag när jag slängde in min blick mot sovrummet för att se min underbara sömntuta. Men ingen eres där inte ;) Så nu sitter jag här och blir en aning trött;) Skulle försöka se hockeyn i natt men så blev det inte. Jag fick iaf se damkronorna bli krossad av kanada. Jag har tänkt mycket på de där,. va fan har dom där att göra egentligen? nä ut med damhockeyn från programmet! totalt ointressant. / Edrik






sov gott

Nu är det dax att gå och lägga sig. Men innan dess tänkte jag visa er vilka fina påslakan jag klickat hem till oss ikväll. Kände att det var på tiden då jag & fredrik alltid använder samma. Vi tvättar upp det, och sätter dit samma igen.. Folk som kommer och hälsar på måste ju tro att vi aldrig tvättar dem. hehe!



Gonatt på er! /Terese

Green

Idag åkte vi och köpte oss en grönväxt. Tänka sig att vi nu har två riktiga blommor i lägenheten, nej vänta.. Tre stycken (glömde bort Fredriks som han haft i all evighet? och som verkar klara sig helt utan vatten) Haha. Är inte illa det! Dammsugandet är klart och tvätten är igång! Jag ska ut på en promenad med Malin strax sedan kanske jag hälsar på en sväng hos Fredrik på jobbet.

Imorgon ska min bil lämnas in. Någon slang till glykolen läckte vad jag förstod det som. Aja, sen ska det väl bara vara att tuta och köra!

Vi kommer ju även åka till ö-vik nästa Fredag och hälsa på hos Fredriks pappa. Är bra om man har en helt fungerande bil tills dess. :)

Ha en trevlig kväll och ät en semla för mig också! Kram


Mat hos ann-gerd

Hej alla mina vänner! Om jag nu har några ;) Idag har de väl inte hänt så mycket, erese har jobbat. Och jag har varit heeeelt ledig :) inte ofta de händer mig. Var förbi mamma idag iaf,...och vet ni va jag fick?? jo, leverbiff med potatis!! gu såååå gött! men jag åt inte där, utan jag tog med mig hem så jag kan käka upp de imorgon. sen när erese sluta for vi och åt middag hos snälla ann-gerd :) vi fick gokötte med ris:) var hur gott som helst! Hon är ju så snäll mamma ann-gerd. Hade så gött! / edrick


Beck

Vi tog oss ut på en promenad och sedan såg vi en Beckfilm. Har även suttit och kika runt på olika hemsidor för att hitta ett större minneskort till kameran. Har precis klickat hem ett på 8Gb, så jag kommer förhoppningsvis ha en massa bilder & filmer från Thailand! Mitt nuvarande är på 2Gb och kändes lite litet om man ska filma och ha sig, så nu blire 10Gb man har med sig! Inte fy skam det!! ;)






<3 salami

Köpte hem hjärtsalami som arbetskollegan hade fått hem idag. Sött tänkte jag - äckligt tyckte Fredrik ;/. Vitlök är det ju i.. kom jag på senare efter att Fredrik sagt det. Crap!

aja, vi sitter o dricker lite kaffe nu och ska sedan gå ut på en kvällspromenad. Ha en trevlig kväll! Hejdå


måndag em

klockan har passerat fyra. jag & älsklingen har ätit kyckling med ris till middag. Lättsamt! Gjorde som vanligt mycket mat. så man har rester ett par dagar framöver. Idag är enda dagen jag är ledig på hela veckan så det blir en visit i svart hos morsan ikväll. Dricka kaffe o surr :).

Längtar förövrigt till sol o värme. Tur att veckorna går så snabbt nu ;).

Fredrik är min kärlek! Puss


Gårdagen i bilder

Vi hade ordnat lite festligheter igår. En försenad fest för Malin sedan hon fyllde 20 år. Riktigt roligt var det! :)












Looking good?!

Edrick & Erese i sina dagliga outfits. Läckert!


Sweet as sugar ;)


Helt sjukt!

Har precis läst artikeln om mordet på Therese Johansson. Blir så j***a förbannad när jag läser den. 1 år och 8 månader för att ta någon annans liv. Är våra liv inte värd mer än så? Vore jag Thereses anhöriga skulle jag brinna!!
Känner hur förbannad jag blir av att läsa artikeln bara. Tycker livet är så jävla orättvist! Men iofs, om man tänker på alla "straff" man får här i Sverige för diverse ting.. Kan man väl inget annan göra än å skratta!


___Älsklingen började jobba kl 16, och jag slutade kl 16. Så jag har knaprat i mig en inte alltför nyttig middag ;| . Strips m. ketchup.. Och till "efterrätt" mina älskade vitlöksbaguetter! Det gäller att passa på ;) haha.



//Erese

Thailand

Hej! de var ett tag sen jag skrev nu. Jag tänkte lägga ut lite bilder från thailand :) Inte såååå länge kvar nu..
Bara 71 dagar, går fort. Hihi. Ska bli så underbart att fara iväg med min älskade erese. Hon är ju så underbar när hon ligger på sofflocket oh slöar sig medans jag står i disken ;) heehe. Men vad gör man inte för dom man älskar.. /Edrik

Kalllt

Västerbotten -> kallast i Sverige! yeah, true. Gud vad bra att man ska vara inomhus idag och göra nån nytta när det är såhär kallt. Inget känns ju direkt lockande när det är såhär kallt. Jag & Fredrik hade en riktig mysstund igårkväll innan vi gick o la oss. Vi strök varann på ryggarna, finns verkligen inget bättre!!


Ska ta och fika något nu. Hööres! :)


På match i kramfors när Makkan spela förra året. Fan skärpning på oss
Vi måste ju dra dit & kika snart?!

RSS 2.0