Depp

Har aldrig varit så deppad som jag är just nu. Har försökt o försöker fortfarande hålla humöret uppe men det är fan inte det lättaste. Först o främst trodde jag att det bara hade blivit en rejäl stukning i foten. Vilket visade sig vara en fraktur Så de gipsade.... Inte nog med det så ringde läkaren idag o sa att jag ska till Lycksele imorgonbitti för en undersökning. I värsta fall blir det operation om något ligger fel. Hoppas INTE det blir operation. HOPPAS vi kan fara på vår efterlängtade resa även fast jag har gips!!

With the wind

Fick ett ryck igårkväll, blir så less på mig själv att jag inte kan ta med mig matlådor på jobbet varje dag.. Just för att det är så "lätt" att bara gå o köpa ngt i affären. Så vid 22-tiden tog jag fram renskav, färska champinjoner, coctailtomater, lite soja, matlagningsgrädde. Snörde ihop det + salt & vitpeppar! Jämarns vad gott det blev! :)

Så idag blire en golunch!

Har bara idag & imorgon kvar sedan är jag ledig helgen. Och ännu en vecka avklarad
(En vecka närmare avresa)
21 Dagar kvar!!!!


Wake up

Hade en kalasrolig kväll igår med mina tjejer! Tacomys, prat, frågesport & allt därtill hos Ida. Gick hemåt vid 12 tror jag klockan var o snart nalkas jobb för hela slanten. Synd bara jag glömde ta med "matlådorna" de gjorde iordning till mig & marina. Kanske kmr nån snäll stjärna med dem på jobbet idag så vi får go lunch? ;]

Ha en bra Dag!!
...Och det är ju faktiskt inte vilken dag som helst idag, utan världens bästa storebrors födelsedag!


Tummen ur

- Bokat besiktning på Skodan innan vi åker i Februari
- Mailat Folksam ang försäkringar & samma för att göra adressändringen

...Lite lustigt att jag har stått boende på vår gamla lägenhet & Fredrik på den nya i 1,5 år ungefär.
Så på papper sett har jag varit sambo med Tobbe! Haha.
Man är ju så bra på att skjuta upp saker, men nu jäklar!

Nu må tiden springa iväg så man får komma till värmen igen! Som jag längtar








RSS 2.0