Dolce gusto

Sitter nu i soffan och slappar efter arbete från 10 "imorse" till stängningen ikväll. Har avnjutit en kopp varm choklad från min superläckra kaffemaskin som jag köpte idag! Har registrerat den på en hemsida för att få två förpackningar med kapslar gratis (Gratis är gott). Men då råkade jag även klicka hem en massa olika kaffe, latte m.m för 550 kr. Lätt hänt ;P Men vad fasen då har man så det räcker ett tag framöver...

Lite fortsatt mys framför tvn sen är det bara till att lägga sig och invänta arbetsdagen imorgon :)
Ha en bra kväll alla! Kram


Solen skiner (?)

...Kvittar väl nu när man jobbar som mest, men nog skulle det suttit fint med bra väder snart! Hoppas att solen tittar fram snart så man får lite sommarkänsla!

Fick som sagt besök av Jennie & Christoffer i Lördags och det slutade med att de sov över hos oss. Väldigt roligt :)

Idag var jag upp på sjukan och rönkade foten. Frakturen syntes fortfarande.. Kanske är normalt, jag vet inte. Men det känns väl inte nå vidare att det tar sån tid. Nåväl, är bara att vänta på att det ska läka och hoppas på det bästa!

Annars har jag inte så mkt annat att dela med mig av, ha det gott så länge!


Då var det helg

Igår blev det filmkväll med massa gott. Chips & dipp, jordgubbar, vindruvor, brieost och kex. Hade fina ida här och vi avverkade två filmer. Fast både hon och jag somnade i mitten på den andra tror jag. Hehe. Idag har jag & Freddan tvättat och städat. Fick ett samtal från Jennie som är i Junsele idag. Impuls måste ju vara det roligaste som finns. Det blev bestämt att hon och Christoffer kommer o käkar grillat med oss ikväll. Mys! :) Hoppas alla får en trevlig kväll!! KRAM

Ledighet

Helgen som var gjorde vi gomiddag. Blev sjukt nöjd över resultetet måste jag säga. Fläskfilé med lite gott & blandat. Fläskfilé, soltorkade tomater, salami, sötsur chilisås, matlagninggrädde, bacon.. Ja, jag höftade i lite allt möjligt. Och till det hade vi pommes frites & beasås. Jag Freddan & Calle blev mätt och belåtna! :) Får vi göra om fler ggr helt enkelt! Efter vi käkat droppade det in fler vänner & kvällen avslutades inte alltför sent.

Tack alla fina jag har omkring mig! Ni är guld värd <3


RSS 2.0