Teamwork

Vi blev bjuden på gofika idag som bästa Mia hade bakat! Som jag kommer sakna henne!!
Dagen har annars rullat på, mycket att göra o fullt upp!
Var till farmor igår och hälsade på en sväng, drack kaffe å surre.
Ikväll blir det nog bara lugnt, känner mej så himla trött. Tvätten är på g nere och senare blir det väl tillå se idol.

Ha en trevlig kväll hörrni! KRAM


Jag & sistaah ;)


Someday

Har haft en riktig slappardag idag. Behövdes nog eftersom jag inte kommer vara ledig förrän nästa lördag. Tänkte inte skriva så många rader utan lägger ut en video istället..
KRAM


Att rösta genom "valkompassen" -> HAHA

Måste bara få skriva av mig ett par rader. Jag själv röstade efter att ha läst om de olika partierna, långt ifrån alla dock.. Jag kan inte påstå att jag är särskilt insatt i valet/politik över huvudtaget. Men jag röstar på det jag tror på. Tycker det är otäckt att folk kan ha så otroligt starka åsikter om saker och ting, men ändå inte kunna argumentera till varför de tycker si eller så, vad som är bra eller dåligt, att ha fakta helt enkelt. Att näst intill idiotförklara folk för hur de röstat. Man röstar ju trots allt på det parti som man tror ska gynna en själv, eller som låter vettigast(?) om man kan säga så. Så fungerar jag iallafall. Man kommer inte långt här i världen om man alltid ska tänka på alla andra, att det ska bli bra för alla. För det kommer aldrig bli så! Alla kan ALDRIG vara nöjd. Det kommer alltid finnas missnöje hos folk. Ska man komma någonstans här i världen, är den första man ska tänka på.. -> Sig själv! 

Gonatt!


Coopare

Hejsan allihopen! Kommer med en liten sammanfattning av helgen. Har varit ledig sen i fredags så jag och mor åkte till Umeå för att shoppa på Fredagen. Väldigt roligt med impulstrippar istället för att planera in saker flera veckor/dagar i förväg. Ta dagen som den kommer helt enkelt! Hittade en massa fint och även en present till frugan som fyller år på tisdag. Hon kom förbi på kaffe idag, så jag passade på att ge paketet till henne!

Vi hade personalfest igår, vilket var väldigt roligt! Tipsrunda, dans och galet roliga samtalsämnen! Haha.
Älskar mina godingar!

Har suttit & följt med om valet på tvn men lessnade. Fastnade framför datorn istället!
KRAM


music

Ligger i soffan och lyssnar på kunglig musik! Drog hem ett par nya låtar till datorn ikväll, som jag även tog över till telefonen. Raderade all gammal musik jag hade på nallen. Skönt`` Oja! Är så himla less på all musik jag haft där så..

Blev en promenad innan idol och sedan har vi haft en liten myskväll med mackor & te. En typiskt myskväll som vi haft när vi hälsat på i Karlsklubben.

Hoppas alla haft en trevlig kväll!


Regn

Det regnar ute just nu, jag sitter vid datorn & har fått i mej kaffe. Kvällens planer är att vika in tvätten & bära ner några väskor till förrådet (var vänlig anteckna det där!) Haha. Kan inte förstå att jag & fredrik kan passa in jobben så j***a sämst så vi jobbar om varandra..typ jämt! Igårkväll & Ikväll är jag ledig - han jobbar. Samma sak resten av veckan. Helgen som var jobbade jag, nu till helgen jobbar han.. Ja jag tror ni fattar. Mönnpannkaka!

Jo, sen vill jag fara iväg & köpa lite kläder också! Förhoppningsvis blir det stan nån ledig dag.



Peace! v


Drömmar -

Hade en.. ja låt mig kalla det för mardröm! Jag hade börjat plugga, sagt upp mig från mitt jobb, och under varje lektion förstod jag NOLL, ingenting av det som sas. Alla andra var så flitig med anteckningar osv. Men jag satt bara där som ett frågetecken. Läraren tokskällde ut mig för att jag pratade för mycket på lektionerna, jag sa att jag inte förstod och behövde hjälp, men hon var bara arg! Det var för att jag inte hade lyssnat nog bra tyckte hon. Hade även varit och kört sönder min bil, punktering på alla hjulen + alla skadorna.

Nä, jag kommer nog inte hoppa på nåt plugg i första tagen hörrni! Och dessutom, köra försiktigare med bilen! Snacka om panikångest i drömmen. Gud vad lycklig man blir när man vaknar upp från en sådan dröm.


Vi kör en Söndagsmys..

Måste bara få skryta på mannen i huset! När jag for iväg på jobbet imorse såg det ut som en enda röra hemma, när jag kom hem var det städat, kliniskt rent överallt! Herregud så underbart. Maten stod även klar så det var bara att tugga & svälja ;)

Annars händer det väl inte så mkt hos oss ikväll. Fredrik ser film, medan jag kikar runt på datorn. Hade!


Rösten är gjord!

Nu har jag precis varit och röstat! Druckit kaffe & surre med Fredrik. Mamma kommer snart förbi hos oss och fikar lite. Alltid trevligt med lite sällskap. Börjar som sagt inte jobba förrän kl 16 idag så innan dess ska jag väl fixa iordning något käk också, tror det får bli hot dog med pommes till middag! lättsamt & gott.


Och just det, blåste upp magen (igen) som Fredrik fick kort på. Haha! Där har vi något jag är bra på!! Lägger inte upp bilden här, skulle vara kul men alla fattar nog inte ironi..


kram


Kaffefreak

Har blivit ett litet kaffemonster nu, även privat, om man säger så. På jobbet har det alltid smakat så mkt bättre! Men efter allt kaffe jag hinkat i mig med b.la. Jessica har det blivit mycket godare även hemma! Ikväll bakade jag & Fredrik en hallonpaj. Blev otroligt nog en bra jäkel! Hittade receptet härom dagen men hade inte tid eller ork till att göra den igår..  Så ikväll kom Isabelle förbi & vi tittade på idol & åt paj! Senare kom Frugan förbi en sväng också. Har inte så mycket annat att skriva för tillfället. Så, jag återkommer när jag har nåt att skriva igen...Helt enkelt! Adjö


__Trust yourself. You know more than you think you do.

New



Kortare hår & inga glasögon!
Känner mej nöjd som fasen med håret nu! :)

Mys med lillan

Hej & hå vad tiden springer! I helgen hann jag med en massa saker! Var barnvakt på Fredag - Lördag. Vi var ute & gungade, tittade på skoterfilmer, drog en ragg med barnvagnen, for ner till badhuset, lekte med bilar.. You name it! Gick finemang om jag får säga det själv!

På lördag eftermiddag for jag ut till Svart & klippte gräset en sista gång (förhoppningsvis) innan vintern kommer. Träffade vänner & drack gott. På söndagen for jag & älsklingen ut till Svart, tog upp båten från sjön, la in båtmotorn i ladan. m.m. Blev även bjuden på gomiddag ;>

Och nu.. har jag jobbat klart för idag! Hade ett morgonpass fram till kl 12. Har klipptid kl 14 hos Sabina! Får se om jag vågar mig på att klippa lite kortare. Vet inte om jag kan kalla mitt hår fint längre, när det är så jäkla slitet.

Ha en bra dag! KRAM












RSS 2.0