Snart är det jul!!

Helgen i Sundsvall har varit helt underbar må jag säga! Fått skratta hur mycket som helst, tokas med varandra o haft trevligt nanting! Tack Fredrik mamma o Malin!

Och lite julpyntning får man faktiskt börja med.. Är man taggad så är man! Haha ;)


Stämning!


Sunsvall

Imorgon sticker vi till Sundsvall & myser! Känner mig otroligt peppad på att dra iväg o vara ledig tillsammans en hel helg ! Skulle kunna skriva hur långt inlägg som helst, en massa babbel, men nu får det bli punkt!
Skriver mer när vi kommer hem o lägger kanske upp några bilder!
Sköt om er o ha en trevlig helg!  KRAM


Att lära sig

Herregud vad pigg jag känner mig! Jag gick o la mig halv tio igår o det gjorde stor skillnad!! Jämarns vad pigg jag känner mig idag. Hade ställt alarmet på 07.30 & jag kände mig för en gångs skull inte död när klockan ringde! Riktigt skönt. Så jag har legat o surfat runt lite på datorn. En riktig mjukstart med andra ord ;)

Ska göra mig iordning för jobb nu, träffa mina goingar o ha en trevlig dag hade jag tänkt! Humöret är på topp!
KRAM


Söndag

Vilken trevlig kväll igår, först blev vi bjuden på middag hos morsan i Svartis & sedan kom Clara förbi o hälsade på. Surrade till 11 igårkväll, konstant typ. hehe. Är mycket man har att prata om när vi ses så sällan. Synd bara det var min jobbarhelg som hon kom upp, meen men.

Längtar till nästa helg då vi åker bort! <3


Still counting

Ikväll har tvättning varit på schemat! Dessutom kom Frugan förbi & gav mig mig ett par presenter! Gulleplutt! <3
Jessica kikade även förbi på en kopp kaffe! Sitter och försöker beställa hem lite kläder nu men ack så dåligt det går. . . Tror fasiken klädinköp för vänta till sista helgen denna månad, då vi åker till Sundsvall! Svårt med storlekar o ofta får man ju skicka tillbaka kläderna för att de sitter fel eller inte ser ut som man tänkt sig helt enkelt.

Jaja, nu ska jag kila ner till tvättstugan igen, får hoppas att näst sista maskinen är klar! KRAM


Findus

Småkallt imorse faktiskt! Vintern närmar sig! Fredrik har bytt till vintersulorna idag, kanoners! Så nu slipper vi tänka på det!

Kände för att äta något gott till middag idag så det blev till å testa en av findus nyheter. Till det hade vi fläskfilé & beasås! Snacka om vardagslyx! Och magen putar vill jag lova, mer än vanligt då.. ;) Haha.
10 av 10 toast!


Fridaynight

Efter stängningen idag begav jag mig hemåt för att mysa ner framför idol. Köpte med bakelser som vi mumsat på till kaffet! Ska lägga mig till sängs strax o kanske se filmen Fredrik håller på fixa iordning, annars är det ju alltid skönt att somna till en film. Ni vet när man känner sej sådär trött så ögonen bara faller ihop. Hur som haver, jobbar framtill nästa Fredag. Så det lär inte hända något spännande. Ev. fara till Vilhelmina nån kväll/eftermiddag som passar oss båda!

Nä, botten upp nu med sista skvätten av kaffet o sedan blir det sängen!!
KRAM


Ögon i nacken

/&(¤("=/!"¤("!=/&¤"()=Å!¤/("!#)U!¤(/Y&#!)¤)¤!=¤!=

Stolpskott


Sunday

Åkte förbi hos farmor idag & hälsade på, träffade Empan & Fredrik som också var där! Kul som tusan att träffas när det tyvärr blir så sällan nu förtiden. Efter det blev det middag i Svartis & sedan hemåt för lite kvällsmys. Tog en promenad till Q8 och köpte oss bingolotter. Dra på trissor vad nära jag var på en vinst till sydafrika på första bingon. Nummer 66 fattades! Medan jag har suttit & smaskat på vindruvor, ost & kex.. Så har karln ätit pizzasallad. haha!

Har tagit på mej x-tra jobb framöver. Känner taggen faktiskt! Är ju alltid skönt när lönebeskedet kommer & man vet att det blitt massa extra timmar. Så, mitt schema ser ut som följande.

v.40
Mån - jobb
Tis - Jobb
Ons - Jobb
Tor - Jobb
Fre - Jobb
Lör - Jobb
Sön - Jobb
v.41
Mån - Jobb
Tis - Jobb
Ons - Jobb
Tor - Jobb
Fre - Jobb
Lör - LEDIG
Sön - Jobb

KRAM


Äkkkligt

Det äcklar mej hur otroligt mycket folk utnyttjas!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Say no more






_Work next!


RSS 2.0