Roliga Willy

Haha det måste va en rolig prick, den där Willy!! 

Willy varnar - via VK


Allmänheten bör iakttaga försiktighet, Willy Pettersson i Umeå har börjat ta körlektioner och utfärdar själv varningen i en annons i VK.

                                                                                    /Erese


Dunder och brak

Hej alla glada!
Vilket åskoväder och regn vi fick alldeles just, fan inte kul att sitta här alldeles själv. Nu vill jag bara att min kära terese ska komma hem, så att jag kan hålla om henne :) Nä,.. nu tusan måste jag nog ut med kabeln ur datan.
/ Edrick


Black or white

Blev supertaggad på att färga håret. Vill ha ljusa slingor nu när det äntligen börjar bli sommar, sagt & gjort.. Vi for och köpte färg men det gick inget vidare med slingdragningen så det fick bli nåt helt annat. Hade först tänkt att slänga in all färg i håret men insåg att det nog inte skulle räcka. Well, vi får se hur det blir.

Ja, resultatet kanske blir som när jag brukar baka.. och ni vet ju hur det brukar bli!? :O

Återkommer senare!

Dagens!

Har skjutsat iväg F på jobbet & just nu sitter jag & fikar.. Har tankat i dunken me bensin så jag kan klippa allt i svartis idag var det tänkt! Då blir nog mami glad ;). + att jag faktiskt tycker det är roligt att klippa gräset. Det visste ni kanske inte? Höll på köra åt skogen igår med traktorn så jag gav upp tillslut.. Kunde gått illa, Haha!

Jo, Sen ska jag träffa Malin o gå ut på en promenix! :)

Sedan hem - göra iordning middag. Hm, ja ungefär så kommer nog min dag se ut!  Adjöken

Midsommar, wey!

Nu äre midsommarhelg! Äntligen, som vi ha längte! Ikväll äre är det bara provsmakning med älsklingen. Imorrn blire kalas med folket! Ska dra och kika på folkrace på dagen och sedan grillning hos Sofie & Morgan.
Idah & Elin kommer till oss och hälsar på också! ÄNTLIGEN ;) hehe.
Hoppas på fint väder imorrn!

Ha en forts trevlig kväll! Höres!

Till min erese

Jag kysser dig lätt och säger       
tack för att du finns.
Du kysser mig tillbaka
och frågar om jag minns.
Minns när vi träffades.
Ja, jag minns det som igår.
När vi låg där i soffan
och jag smekte ditt hår. 
Älskar ju varandra,
i både gott och ont...

Älskar dig mest av allt terese!            

Puss!
/Edrick


Lika som bär

Fan så lik dom är :) inte kul att vara lik boxer robert ;)

/Edrick


Fredag

Effektiv dag idag! Jag följde med farmor och handlade idag. Sedan tog vi en fika när vi kom hem. Satt och pratade om allt och ingenting. Alltid lika kul att kunna sätta sig ner i lugn och ro och umgås. Ingen stress, ingen tid att passa.. Händer dock inte så ofta de här längre stunderna.
Träffade även Bella en sväng, alltid lika trevligt! 

Vid middagstid tog jag och mamma en date. Vi beställde hem pizza och käkade tillsammans! Sedan har vi sett film "Did you hear about the Morgans?". Nu ska jag nog sätta tillbaka dvd-spelaren till sovrummet. Sätta igång en till film och sedan somna till den, låter det inte bra? ;)

Work i helgen. Därför får det bli en tidig kväll för mig ikväll. Adjö!



Hahahahaha


Inte ofta jag uppdaterar nu för tiden, men den var så bra... så den bjuder jag på :)

Vad säger tomten år 2011 ?
Finns det några Svenska barn.






Ska försöka uppdatera lite oftare. Eller hur erese ;) hihi

/ Edick


Today

Kycklingen jag fixade till middag idag blev riktigt god! Är så less på de varianter jag brukar skifta mellan. Noll fantasi kanske man ska kalla det ;P. Och oftast när jag bara steker dem i panna blir dom som.. gummi, ja ungefär. Dom blir inte så mör och god som mamma brukar få dem i hennes gryta iaf. Blev en väldigt enkel variant idag med bara grillkrydda, steeka på filéerna lite och sedan "swiiich" in i ugnen. MÖMS!
____________________________________
Suttit och tittat tidigare på några utbilningar, ja.. vilket tjat det ska vara om det egentligen. Och om inte annat så får man ju ångest när man börjar tänka på framtiden. Det har redan gått ett år sedan jag tog studenten.. Är himla glad att jag har jobb, det är jag verkligen! Är inte alla som får jobb direkt efter gymnasiet. Men jag skulle vilja fortsätta och utveckas ännu mer än vad jag redan gjort. Har lärt mig en hel del detta år! Skulle vilja lära mig nya saker och utveckas varje dag om så gick..  

Har funnit EN utb som verkar riktigt bra (9 av 10 som gick ut i vår fick jobb) OCH intressant, frågan är bara om jag vågar. . Ska jag utbilda mig nu, inom något år, om 20 år? Utbildningen är i Luleå, att flytta dit känns inget vidare alls. Att flytta till ett litet studentrum/lägenhet igen känns crap. Om Fredrik inte skulle flytta med mig skulle jag inte vilja vara där... Saknaden skulle bli för stor!

Jag skulle kunna fortsätta skriva om detta, men jag sätter punkt. Men som sagt, det tåls att tänka på!
 


 


mornin'

Vaknade av F's väckarklocka som jag aldrig annars brukar göra. Kände och känner mig fortfarande jäkligt pigg. Har varit vaken en timma nu utan att göra nåt vettigt. Haha! Datorn förstör mig ;P

Börjar inte jobba förrän om två timmar, undra vad jag ska göra tills dess? Hm, aja. Får se helt enkelt!
Längtar föresten som ett tok tills vi flyttar till den nya lyan! Vi skulle få flytta in efter marknaden var det sagt, så ungefär en månad kvar då! :)

KRAM


Godkväll!

Jag har nog fått feber, yrsel eller nåt annat konstigt. Ska jag satsa på att bli hemmafru kanske? Plötsligt händer det! Inte nog med att jag gjorde korv i ugn m potatismos igår, och kladdkakan som jag även nämnde.. Så gjorde jag egna köttbullar till middag idag. Nåt konstigt händer vill jag lova, haha! Tycker de köttbullar man köper färdiga luktar... FIS! Är det någon fler som håller med mig? Uähk. Roligt var det, men det tar sin lilla tid att rulla dem och steka dem ordentligt.



Där har ni dem! Fan va de sprätte & hadd sig!! Spisen var då allt annat än ren efteråt.

_________

Ikväll for jag och malin ut på en promenad runt söråsele sedan raggade vi runt en sväng i finvädret. For även förbi hos Sofie och tittade på deras små kattungar! Söta som socker :)

Nä, om man ska man ta sig i kragen och göra sig en kvällsmacka?! Adjö


Blås upp

Har nog så länge jag kan komma ihåg kunnat "blåsa upp" magen väldigt bra! ;D Satt och tittade på bilderna från thai då jag & frugan gjorde ett par försök. Tänkte dela med mig av EN. Haha!



psst. Är nog ingen mening jag skriver /Erese, i slutet av alla inlägg längre. fredde har tappat stinget helt enkelt! Haha. Så ni behöver nog inte fundera över vem som skriver hädanefter..


Fredags... Nej, jag menar Måndagsmys!

Har haft en ledigt idag. For till morsan en sväng o kike på gräsklipparn & surra en sväng. Sedan hälsade jag på hos min söta farmor. Jag håller nog på bli senil, fick ett brake innan jag skulle till Svart, kunde inte hitta min plåtbörs. Letade överallt, i lådorna jag kunde tänka mig ha stoppat den i. Drog upp allt ur tvättkorgen och kollade alla fickor. Nope! När jag kom hem igen letade jag ännu mer, och tro på fan jag hade stoppat den i skåpet vi har i vardagsrummet. Aldrig har jag nånsin stoppat den där.. Bah! Blir tokig på mig själv. Från och med nu ska jag försöka att he ALLT i byrålådan. Bilnycklar, plånbok m.m. som är viktigt!


__
Sedan satt jag & fredde och kände hur sugen vi var på nåt ikväll, ja något att äta alltså ;). Haha! Så vi bestämde oss för att baka en kladdkaka! Blev ett lyckat resultat vill jag meddela! Kladdkaka med grädde & kaffe! Vilket mys! <3



Someday















mami

Mami & me



Love you!

Studenteen

Clara tog studenten igår, hej & hå vilken stämning! ;D Var så himla roligt att fara iväg igår, de jag hade med mig var mamma, farmor & Birgittas mamma Elsa. En riktigt skön dag med otroligt bra väder! många +++

Här kommer lite bilder från igår :)









Grattis älskade kusin! :) KRAM


Thai 2007 Till Cassandra


Plötsligt händer det...

Det finns studer då även jag ser färdigt en film, då jag inte tar av mig glasögonen och lägger mig med rygget mot. Det finns studer då jag faktiskt fastnar för en film. Denna film var en sådan. (Okej, jag var så jävla trött så jag somnade MEN jag såg klart den dagen efter!! Haha) Så slå till och se den! Den gjorde då inte mig besviken iallafall! :)

Undisputed 3




/Erese


Ahh, Onsdag


En skön sovmorgon imorse, drog mig i sängen tills F kom hem. Har ätit frukost och ska snart hoppa in i duschen. Det är trist väder idag, som vanligt.. ;/ Kan inte värmen komma snart?
Hur som helst har dagarna flygit iväg, vi har inte gjort så mycket annat än att jobba, ätit, sett film (för min del: läs somnat till filmerna) . . .

Imorgon ska jag till Umeå & titta på alla fina studenter och uppvakta min kära kusin :). Alltid roligt med småtripper!

Får lite ångest över vad jag ska ha för kläder.. Äh, kommer nog på något bra!
Ha en bra dag allihop! KRAM




Soligt na jäävulst

Tog en riktigt skön sovmorgon imorse! Bikinin åkte på, satt mig på balkongen för att känna på värmen. Govärmen vill jag lova! :) Sedan har jag även gjort någon nytta och jobbat. Fick en bamsekram av Fredde när han kom hem från jobbet. Älskar verkligen såna "små"saker som gör mig så glad! Värme och närhet är det bästa!

Hoppas alla haft en bra dag! Kram
/Erese




RSS 2.0