When I held Ya

Det är helg återigen. Igår fyllde bästa Ida år och idag fyller Jessica år!
Tillbringade ett par timmar på jobbet igår, lunchade med Yazmine, hälsade på hos fina farmor & gav henne ett par nya gardiner som jag satt upp i sovrummet. Senare på kvällen hälsade jag på hos födelsedagsbarnet Ida & hela hennes härliga familj!

Var trött som tusan när jag kom hem och somnade som en stock efter ett par omgångar av Wordfeud. Hehe!
Har plockat undan en massa saker här hemma nu på förmiddagen. Kläder som inte blivit vikt & saker från toaletten som stått på hyllorna och samlat damm..

Är strålande sol idag, väntar på att Freddan ska komma hem med bilen o sedan ska jag fara till mamsen ett tag tror jag. Kanske tar en liten promenad i Svartis?

Kvällen kommer spenderas hos Ida! :)
KRAM


Tuesday

For på jobbet idag och hälsade på. Lisa & Marina hade lunch kl 11 så jag var där då ungefär. Satt & surre o drack kaffe. Sedan bar det iväg på Kronan tillsammans med Jessica & Aline.

Körde till älskade mor och gav henne tulpaner sedan iväg hemåt då Jimmy kom förbi så jag kunde hjälpa honom med hans nya Iphone. Skulle klippa simkortet och jag trodde jag skulle slita håret av mig ett tag. Stod bara "No Sim" hela tiden. Tog ut mitt och tänkte jämföra det men sen när jag stoppade tillbaka mitt simkort i telefonen stod det "No sim". ...Efter många om och men, lite klipp hit & dit så fungerade det tillsist!
Slutet gott! ;)


KRAM


Vintermarknad

I helgen har det varit marknad här. Vi bjöd Inge-Bo & Yvonne, Ann-Gerd, Jimmy, Evelina, Camilla, Jocke & William på middag igår. Agerade chaufför ibörjan av kvällen sedan for vi bara och raggade en sväng. Kändes som det var riktigt mycket folk ute & mycket bilar framförallt. ..Är kanske för att man inte vart ute och kört förut som man tänkte på det nu? :P

Idag for iaf jag och mamma & kollade in Frugan när hon var på hundutställning med Nikita! Finingar!! :)
Sedan for jag hem och käkade osså kom Sofie och Malin förbi. Vi for ut på "marknaden" en sväng och tittade sedan begav vi oss hemåt.

Ikväll ska jag massera frugan, som jag lovat! :) Ha en trevlig kväll!
KRAM

Är så glad att man har så fina människor omkring sig!


Swim for the win

Skämmes, att vi (jag) är så dålig på att uppdatera bloggen nu när vi är hemma igen.. Men det ska bli skärpning, jag lovar! :)

Iförrgår blev vi bjudna på mat hos morsan. Goeste korvgrytan!! Sedan bar det av hemåt och slappa vid tvn.
Igår for jag & Jessica på simhallen för att provsimma. Det gick riktigt bra, ibörjan for foten som ett sladder åt sidorna men det avtog och kändes riktigt bra tillslut! Vi startade mjukt med 500 meter sedan blev det en liten bastu på det.

På Fredag, imorgon, blir det en sväng till och simma. Ett bra sätt att träna upp styrkan i benet!
Nu är kaffet klart, ska bara plocka fram mackor osv så kommer väl Jessica på en liten stund.


Kent, Bella & jag

__Ska till Bella ikväll föresten & fixa mina naglar! Kuul :)


Back on track

Ser framstegen jag gör för var dag som går. Är inte utan mina kryckor ännu... men snart ska jag väl kunna gå på foten ordentligt! Träning ger färdighet & jag måste försöka hejda mig så det inte blir överansträngt. För igår fick jag känna på att ha en riktig "köjjdag". Nåväl jag ser ljuset nu iallafall!

Har mer frihet nu eftersom jag kan köra bil. Var till mamma igårkväll, fikade & såg tv. Hade en riktig myskväll :)
Har varit och kopierat upp papper idag så jag kunde skicka in läkarintygen & försäkringskassans "beslut". Känns som att det är så himla krånligt med dessa papper som ska hit & dit. Borde finnas några smidigare sätt.. Meen men.

Annars, livet rullar på. Freddan är lika hjälpsam här hemma som tur är ;) Han har inte tröttnat på att springa före och efter mig. Hehe.. Osså börjar jag jobba halvtid i April föresten! Spännande



Och så var det borta..

Allt gick bra idag! Lugnet har infunnit sig i kroppen. Saftsoppan jag försökte få i mig imorse innan jag skulle till läkaren åkte upp med detsamma. Har mått så dåligt, varit nervös, haft tankar som flygit runt.. Ja allt på en och samma gång. Röntgen gick väl "bra", dock syns frakturen fortfarande. Gipset har åkt av... och det är nu arbetet börjar! Träning, träning och åter träning!

Har hämtat energi hos underbara Marina ikväll! Mys, fika & tittat på tv.

Är glad att jag har en så underbar mamma som ställer upp i vått & torrt! Återigen, Vad hade jag gjort utan henne? Guldvärd
KRAM


Live and learn

Är inte bara ett med att vara sjukskriven har jag kommit fram till. För det första är det inte billigt att vara sjuk!
Läkarbesöken, medicin, att åka till Sjukstugan / Lasarettet, att inte kunna jobba - minskad inkomst...

Sedan alla dessa papper man ska fylla i. Göra olika anmälningar, kolla försäkringar & tjofaderittan.
Är det inte försäkringskassan så är det något annat. Kolla så man fyllt i alla uppgifter rätt, lämna/skicka in papper. Imorgon ska jag till läkaren. Gipset ska bort, det ska röntgas & slutligen ska jag väl få veta hur det ser ut med läkningen. Jag hoppas för allt i världen att det ser bra ut!

Ska bli så skönt att få träna upp foten/benet. Jag hoppas det går smärtfritt!

Ja... det var ungefär mina tankar för ikväll. Nu väntar sängen.


Kaffe & musik

Vaknade och såg att jag hade 4 sms!! Är inte varje dag det händer, dock var två stycken från TELIA, att de hade packat & skickat iväg min beställning. Har funderat på att köpa en iphone 4s ett tag men tanken har varit att jag ska vänta..Men igår kunde det ju inte ha passat bättre. Så jag slog till! ;D
Har även beställt displayskydd & två stycken skal.


Nu längtar jag tills jag får den!! :]


Glädje

Har pratat med Ewa på personalavdelningen & fick ett väldigt roligt besked!!
Ringde även upp min handläggare på försäkringskassan och pratade med henne. Ställa frågor osv. Ska ringa upp henne när jag fått ta bort gipset & vet mer om hur läkningen gått. Jag hoppas för all del att det ser bra ut! Min största rädsla just nu är att det har läkt fel på något sätt..

Freddan jobbar just nu, funderar på att slänga ihop en korvstroganoff & frysa in i portioner så det finns. Matlagningen och matlusten har inte funnits på samma sätt ett tag nu.

Ikväll ska vi göra palt tillsammans med älskade mamma också! Min kära syster kommer också på middag idag! 
Me like 
 


Word


What doesn't kill you makes you stronger
What doesn't kill you makes a fighter


Thailand 2012

Har snabbgjort en film, är inte expert gällande övergångarna, musiken osv.. Ska knåpa på någon bättre sedan med bilder också! Men här har ni min första film ;]


Home sweet home

Har inte tagit mig tid att skriva något inlägg sedan vi kom hem. Blev en rätt bra beräkning på när vi skulle komma hem. Kom hem lite efter tolv på natten. Jag sov hela vägen hem i bilen så resan gick väldigt snabb. När Freddan öppnade dörren på bilen möttes jag av fina Marina som hade stått och väntat på oss. You're so sweet!
Uppe i lägenheten var mamma och hade fixat iordning tacos, köpt blommor & kort. Vi alla satt oss och åt lite "kvällsfika" bestående av just... Tacos! Blev sent, tror man inte kom isäng förrän efter 2 någon gång.

Morgonen därpå ringde jag till sjukan & fick tid hos läkaren, blev sjukskriven 2 veckor till. Så om två veckor ska gipset bort!!! Jag saknar jobbet, saknar rutinerna, saknar tempo & framförallt arbetskompisarna.

Igår var jag med Marina som också är sjukskriven. Vi tog en fika på Kronan & sedan drog vi på jobbet och surre :) Folk kanske tycker vi är knäpp som hänger på jobbet, meen så är vi! ;) Vid halv 5 for vi ut och åt middag, Jag, Marina, Yazmine, Sandra, Jessica & Aline.

Tackar Marina för en underbar dag!! Idag blir det även middag ute. Skönt att komma ut!

Sen till något sjukt irriterande, jag kan inte sova ut på morgonen!! Har vaknat tidigt alla dagar sedan vi kom hem. Why? Dagarna blir ju så sjukt långa...


RSS 2.0