Underbart väder o vänner

Nu är det måndag igen och ännu en ny arbetsvecka. I helgen hann jag med en hel del saker. Fredagen bestod av jobb sedan mys framför tvn med godis & chips. På Lördag for jag upp till pappa & körde skoter, första gången på två (?) år tror jag. Var så jäkla härligt väder!!! Klämmackor o bullens slank ju ner på eftermiddagen, snacka om kungligt! Jag körde faktiskt bara fast en gång denna dag, mycket stolt! Haha! Och trots att pappa o jag tog olika vägar till fetsjön, pappa körde den snabbaste vägen, så kom såklart JAG först!

Nåväl, när jag kom hem till lägenheten tog jag det bara lugnt ett tag innan jag hoppade in i duschen o gjorde mig iordning för kvällen. For iväg till jessica o sedan kom Sofie när hon slutade jobba! Det blev middag på folkets hus och sedan utgång på kronan. Det blev en riktigt lyckad kväll! :)

Söndagen trodde jag skulle vara seg, men icket. Jag for iväg o handlade och sedan kom Fredriks pappa hit. Vi bjöd hit min mamma också på middag. Helstekt fläskfilé, hasselbackspotatis & bea-sås. Blev lyckat, alla åt och såg nöjd ut.

Tjohej vad mycket jag skrivit nu.... Bäst jag avslutar inlägget så ni inte somnar! haha
KRAM


















I'm still alive

Har tappat lusten för att blogga som ni nog märker. Finns några tappra själar som fortfarande besöker bloggen i hopp om nya inlägg ser jag. Sorry! Men vi lever o mår.

Kommer säkert med något / några uppdateringar när vi är i Thailand i slutet av Mars.

KRAM


RSS 2.0