Thanks to my mother

Finns så mycket jag skulle vilja skriva. Kanske dax att skaffa sig en dagbok? Så man kan gå tillbaka och läsa i den, se vad som hänt och händer. Fast det skulle väl bli lika dåligt skrivit i den som här på bloggen är jag rädd. :P
 
Nåväl, veckan börjar lida mot sitt slut & det innebär ledig helg för mig till helgen. Undra vad man ska hitta på för något? Kanske fara till stan & shoppa lite julklappar... Göra god mat & bara vara.... Hm, får se helt enkelt!
 
Dax för lite mat, sen bär det av på jobb. Adjöken!

Pictures

 

Diamonds

Fredag - Jobb & sedan blev vi bjudna på middag hos Camilla & Jocke.
Lördag - Lunch & fika med Malla sedan for vi och kika på hockey på ishallen. På kvällskvisten gjorde vi, jag Freddan & Ida, hemmagjord pizza. Sedan tog vi en promenad, mötte upp Sandra och tittade på graven. Så himla fint med alla gravljus som är tända.
 
Idag är det bara en slappardag, me like!
Vi ska fara och äta resterna hos Ida vid fem och sedan slappa framför en film.
Tack alla för en riktigt mysig helg!!
 
____________________________________________
 
På Tisdag har vi ju även nyinvigningen på Coop!
Stod i Åselenytt i Torsdags.
____________________________________________
 

Because of you


Smile

Har precis pratat med Inge-Bo. På Tisdag bär det iväg till Karlsklubben  för jag & älsklingen efter vi slutat jobba, sedan sover vi över till på Onsdag. Mysigt! Var så längesen. Satt & tänkte på det, att det var ett bra tag sedan vi var dit så det gäller att passa på när både jag & Fredrik är ledig! 
 
Imorgon är det jobb som gäller. Sedan är vi bjudna på tacos hemma hos Camilla & Joakim.. Även tvätten ska vi hinna med innan vi åker dit.  Lördag blir det träff med vänner. Malin kommer hem så jag har bokat in en dejt med henne & sedan ska jag äta hemmagjord pizza med Ida på kvällen. 
Söndag... Finns det inga planer för än så länge. Men då ska jag planera att bara ta det lugnt. Vila upp förkylningen inför kommande arbetsvecka. 
 
KRAM 
Kör försiktigt alla ni som är ute på vägarna
 
 

RSS 2.0