Good

Vilken underbar dag! Startade med kaffe tillsammans med Jessica. Nörda lite mobilspel på varandras mobiler! ;) Haha. Lunchade sedan på kronan.. Sedan kom mamsen med lite fika hemma på Fiskaregatan. 
När Jessica hade ridlektion for jag ner på klubben och filmade henne, och sedan for jag en sväng på jobbet. 

Lagade en sen middag idag men vad gör det? Kassler Hawaii, får hoppas att det smakar! Väntar bara in Fredde från jobbet sedan ska vi käka. . .

KRAM 


sovmorgon

Tog sovmorgon idag.. Gud så skönt!! I helgen har jag jobbat och igår hade vi inventering. Ett par extra timmar sitter aldrig fel. Ska försöka ta på mig så mkt jobb som möjligt så jag kan lägga undan massa pengar tills vi åker till Thailand :). Hmm.. om man skull ha gjort nån nytta kanske. Adjöken!

Uppskatta allt det goda

Jag uppskattar verkligen kvällar som ikväll. Fredrik kom med den smarta idèn att vi skulle äta tortillachips, köttfärs, lite sallad o såser ikväll. Så när jag kom hem från jobbet ikväll hade han ställt iordning käket och tänt ljus i vardagsrummet.

Vi har sett idol o trött som man... Eller JAG är slumrade jag till medan Fredrik strök mig i håret o höll om mig. Må säga att man blir som kär på nytt! Underbart är det o jag uppskattar det till hundra procent! Nu är det sovdax, jobbhelg väntar bakom hörnet! Kram på er 

Tid Är Pengar

Var på utbildning/kurs med Lisa igår i Lycksele. När jag kom hem blev det middag med karln min och efter det fick jag ett ryck... Vi gick ner till förrådet och hämtade upp alla julgrejerna! Så det pysslade jag med resten av kvällen, satt upp julgranen, gardiner osv. Känns faktiskt väldigt skönt och roligt! Folk kanske tycker vi är tidiga men då tar vi bort julen desto snabbare efteråt. Det är NU jag längtar och vill njuta av julgranen t.ex. Inte efter jul. :)









Och tillsist bilder på tavlan och ljushållaren jag köpte igår!



___58 dagar kvar till Julafton föresten!! ;]

Upp och iväg

Får väl sammanfatta lite snabbt innan jag somnar. Hade personalfest ihelgen hos Lisa! Var riktigt kul med alla goa människor!! Bloggar från mobilen så det blir ingen bild, tråkigt nog..

Igår hade jag Aline en sväng, bus i vanlig ordning ;) Sedan satt jag och Jessica o surre en sväng, drack kaffe och åt lite kvällsfika innan de for hemåt. :] Gonatt på er! Blir uppstigning 05 imorgon oxå!

Officiellt



Tack, äntligen har jag fått ...jobbat till mig en tillsvidareanställning!
Nu är det bara att sikta på högre mål!


Love you like a love song. . .





Ready for action








...Väntar på nästa projekt! ;]


Like it, like it!

Var uppe tidigt imorse med tanke på hur sent det blev igår..
Efter jobbet kl 17 igår for jag till mamsen och käkade middag, sedan körde vi igång med makeover'n ;]
Efter några pauser för att vänta på att all färg skulle torka, körde vi andra lagret.. Hade först tänkt att tapetsera idag men vi JAG bestämde att det skulle göras med detsamma! Sagt o gjort, och väldigt bra blev det!! Är mäkta stolt över mig själv o min kära mor hur duktiga vi är :) ...Jo Fredde var ju coach, så han hade ju störta ansvaret, eller? Haha!

Nåväl, idag blir det projekt 2... om jag får bestämma alltså! Får hoppas på det!! ;]
KRAM

Bilder visar inte riktigt hur tapeten ser ut, ser bättre ut i verkligheten! Blev konstigt sken med lyset.



Stereo hearts

Har en arbetsdag kvar, sedan går jag på helg , Lång ledigt får jag dessutom! Lördag - Söndag - Måndag. . .
Har planerat in ett projekt i helgen så jag inte kommer vara göralös. När jag går av imorgon ska jag köpa med mig lite gosaker, sedan far jag ut till älskade Svartis. Fredde jobbar kväll så han får komma ut senare :).

KRAM
&
Ha en trevlig helg hörrni!


RSS 2.0