Nyklippt gräs & dokumentär

Har tillbringat kvällen hos morsan. Öste ur vattnet från båten som hade samlats. Tog fram gräsklipparen och trimmade upp gräset. Luktar så himla gott och somrigt med nyklippt gräs må jag säga! Sedan såg vi dokumentären på kanal 4, Katie - förlorad skönhet. 

Blev så förbannad då jag tittade. Förstår inte hur man kan skada en människa på det sättet, dessutom någon man älskat. Tur att Katie hade KANON stöd hemifrån och att hon själv var stark! ...Men BÄST var att idioterna åkte in bakom stängda dörrar. Skulle detta hänt i Sverige kanske männen fått ett halvår, sedan strövat fritt på gatorna igen... Tycker det är sjuka rättssystem här i Sverige! =%#?)?%#


Jaja, nu ska jag inte tänka mer på det! Jag ska vara glad för att mitt liv är så perfekt istället ;)
Adjö


                                                                                                                /Erese


Klockan tickar...

Igår var både jag och fredde ledig så det blev en tripp till övik. Hälsade på hos Bella, jennie & vendela. Blev en tripp på stan där jag hittade en examenspresent & lite annat smått. En härlig dag med andra ord :) Så skönt att fara bort och göra nåt annat.

Känner mig även sugen på att färga håret, får bli en blackhead tror jag ;)
___

ett litet Bildspel från telefonen


Jessica, nån gång från pizzan.


Fredrik när vi var uppe o skottade taket i svart.


När vi lagade lax.


Första grillningen i år (1;a april)


fredde & vendela


fredde & vendela


"avskedsbrevet" från sistah ;)





Sommar!

Satt ute i förrgår och pressade i solen. Skulle kolla ifall solen hade tagit nåt och JA det hade den ;) Lycka!
Igår efter jobbet for vi ut till Svartis och käkade, spelade kubb och umgicks.. Fast jag vet inte om jag var så social då jag somnade på soffan i nån timme. ;P Fredde fick även lära känna en annan sida av mig igår
"dålig-förlorare-terese". Inte att leka med!

Äh, nu ska jag ta och fixa iordning mig för dagen. Ha en trevlig Söndag! KRAM

/Terese


Tycker denna bild är så klockren ;)


Glassigt

Vilken härlig kväll vi haft det! Åt vår första mjukglass, träffade folket på samhälle och surre! Måste säga att sommaren känns jäkligt nära nu :). humöret är på topp! Hade en lunchdate idag med Bella, hur roligt som helst att träffas och surra! Blir troligtvis ö-vik nästa Lördag då både jag & fredde är ledig (amazing!).

Sedan en Umeåtripp den 10'e juni om allt går som planerat. Kusinen tar studenten så det ska bli riktigt roligt att få fara dit och uppvakta henne. Gamla minnen kommer upp sedan förra året den dagen då man själv tog studenten. Känns som en evighet sedan. . . :)


Elin & jag

Malin Jag & Sofie

Malin Sandra & Idah

Elina Ida Sara Jag Jennie Idah Anna


______
Nä nu blir det film, The Human Centipede. "Filmen som får publiken att spy".
Ni kan se trailern här -> Aftonbladet


/Erese

Ett gott skratt...

Förlänger livet, oooja! :).

__ Ligger fortfarande i sängen o har surfat runt på datorn sen kvart över nio imorse! Härligt med en lugn start på dagen. Dagarna rullar på och ikväll efter jag slutat ska jag fara till Malin :). Ska kila upp å göra iordning nåt ätbart nu!

Har inget av värde att skriva.. Eller jo Fick mina nya glasögon igår föresten!! ..Är väl det enda?

KRAM

a new day has come

Såg ett par AA-avsnitt igårkväll innan det blev läggdax. Trötter imorse då man blev väckt av Makkan som ringde, han kommer föresten hem på torsdagkväll :). Wiho!

Fredda och jag har även planterat blommor ute på ballis. Blir nog bra det, förutom att vi köpte blomjord som är för inomhusbruk (står det på påsen iaf) men det kan väl inte vara nån skillnad på den man har ute eller inne? äh, skitsamma. Dör blommorna så är det inte hela världen!

Jaja, får se hur man ska fördriva dagen idag.. Till middag blir det iallafall ostschnitzel m potatistärningar & bea! Möms!



(ja, och som ni ser så är det mjukisbrallorna på idag. Favvobyxorna heelt klart! Haha!)

/Erese

Olw reklam 2o1o?

Här har ni det nyaste, vad tycks?

Orginalet:



Det nya:



 

/ Erese, Edrick, Beda & Gert


K... som i Kebab & Krattning

Har ledig dag idag och har hunnit med en hel del! Känner mig nöjd med dagen och ska snart gå och lägga mig tror jag.. Hade väckarklockan på 8 imorse, Snoozade 10 min sen klev jag upp. Tog en långdusch och sen fick jag något ryck och dammsög lägenheten :). haha! Fredrik blev nog lite förvånad då han kom hem från jobbet tror jag.

For ut på en promenad med Malin och när vi kom tillbaka satt vi oss på balkongen och surrade i det fina vädret. hur skönt som helst!! Drog en sväng till morsan och hjälpte till att kratta, när jag skulle hämta skottkärran hörde jag nåt konstigt ljud från lagårn.. Då hade två fåglar kommit in där och flög mot rutan för att komma ut. Stackare! Så jag drog upp luvan och försökte försiktigt få tag i en av dem. Jag fick tag i en medan den andra flög ut själv. ..Vilken hjälte jag är ;)

Sen har jag och Fredde tatt en prompa ikväll också efter han slutat jobba. Vi for ut en sväng igår också! Riktigt skönt nu när det inte är mitt i kalla vintern!

Ska inte tråka ut er med mer babbel. Vi höres! :)



//Erese


A A

Det är med gråt i halsen.. Tårar i ögonen.. som jag skriver att Andra Avenyn sänder sista avsnittet imorgon!
Nä, skämt & sido. Gråter inte men det känns faktiskt TRÅKIGT att det är slut sen.

Äh, jag ska ta och börja se om alla avsnitt tror jag och då ska jag få med mig Edrick också så han förstår hur bra det är ;) haha.

Gonatt

Promp

Och nu snöar det, helt sjukt! haha. Lämnade in bilen på vulken imorse så de bytte oljefilter + olja. Känns bra att ha gjort bort det och även att man fått på sommarsulorna. Innan jag traskade hem därifrån passade jag på att hälsade jag på hemma hos Sofie :). När jag kom hem blev det lugnet, såg en film & for ut på en promenad. Sedan var jag duktig & slängde ihop en gomiddag innan Fredde skulle börja jobba. Så nu har jag även matlåda imorrn!!! Det ni ;)
 
That's my day. Adjö!


<3

Update

Äntligen en liten uppdatering här! ;) Har inte så mycket att skriva (som vanligt) men vi har iallafall varit ledig idag båda två. Planerade att göra nuggets & strips till middag, och för alla som känner mig så älskar jag ju nuggets. Men fyfan vad äckligt det blev. Var någon konstig smak på dem som varken jag eller fredde gillade. Så det blev inte 5 av 5 toasts ;/.

Hälsade på hos farmor där fredrik och emelie också var. Sedan har jag o älsklingen varit ute på en promenad i det kalla vädret ikväll. Blåser riktigt kallt så mössa/pannband och vantar åkte på! haha

Nu blir det soffläge - Wipeout och Ballar av stål!

Ha de gott! Puss Hej











RSS 2.0