Deal

Ska promenera iväg till farmor en sväng hade jag tänkt. Var en evighet sedan jag var där men nu jämarns ska jag dit! Hon blir nog glad av att se mej. Men samtidigt förstår hon nog hur mycket vi haft att göra på senaste tiden.. Sedan har man ju inte känt sig alltför social heller. Tyvärr.

KRAM


Thailand Koh Kood

Hej! ville bara visa en plats vi ska bo på :) Hade!

http://www.youtube.com/watch?v=xmH_3YLbAqo

On top

Något är galet, jag är vaken nästan två timmar innan jag börjar jobbet! Skjutsade F på jobbet imorse o har sedan fikat frukost. Kaffet smakar dock inte lika gott hemma som på jobbet så jag får fara dit snart o ta mig en kopp innan jag börjar! ;) Vi höres! Ha en bra helg & 1;a advent!


Woooop


Mitt val om vilken väg jag tar

Alla tar vi olika vägar här i livet. Vi lever på olika sätt och går igenom olika perioder i livet. Man lär sig av misstag man gjort och vet bättre hur man ska handla vid senare tillfällen. Jag gör mina val efter vad jag vill! Ingen annan ska längre bestämma över mig, eller tycka & tänka åt mig. Jag säger inte att jag är klokast och vet bäst alla gånger, (låter som en liten unge nu, jag vet) . Men jag vill ta mina egna beslut utan att alltid få en massa påbackning.. Jag har valt att leva mitt liv såhär, problem med det? Lämna mig i sticket! Jag är inte i behov av att höra vad andra tycker jämt, ska jag vara ärlig så skiter jag fullständigt i det faktiskt!

()%)(y/()%#




B L

Ännu en Söndag som snart är förbi. Jag for till Magnus & Jessica ikväll och spelade bingolotto. Ingen vinst för mig ikväll heller, även fast jag hade två lotter denna gång. Jessica däremot vann en hundring! Woho :)

Middagen åt jag & F hos kära mor och till efterrätt fick vi en smarrig marrängtårta!


Insåg precis att jag inte hade så mycket mer att dela med mig av. :P Ni får ha det så länge!


Strålande jul. . .

Nu har vi jul här hemma! Jag älskar allt som har med julen och göra. Allt känns så varmt, ja jag vet inte hur jag ska förklara känslan. Har hittat en mystomte, en som är grå och rätt stor. Den skulle jag lätt vilja ha här hemma men med tanke på priset tror jag att jag avvaktar!

Nu fattas bara pyntning av tomtenissar/tomtar, om vi ska ha några såna? Annars är allt klart. Julgardiner, Julgran, stjärnor & ljusstakar! Ser fram emot julafton med god mat i mina närmastes sällskap!

KRAM


Family

Tillbringar mer tid o tanke till jobbet än något annat just nu. Jag trivs & känner hur mycket jag utvecklats den senaste tiden! Trivs så otroligt bra med mina arbetskollegor, känns typ inte längre som "kollegor",
De känns mer som... en familj! Underbar känsla är det iallafall!

Sedan går det sjukt bra att sluta snusa!
+ Att jag & älsklingen har nåt underbart att se fram emot.

Livet är underbart!


Bortskänkes!

BORTSKÄNKES:
Pga tidsbrist måste jag omplacera mina kära dammråttor. Kan hämtas GRATIS och du får själv fånga dom. Dom är stillsamma och lugna och orsakar inte så mycket bråk, ligger mest i hörnen, är förtjusta i golvvärme. De är alla grå, i olika nyanser. De är könsmogna, översexuella och har en tendens att föröka sig i rasande fart


UTOMLANDS

Nu är det bokat! Från den 30 mars 2011 till 20 april 2011 befinner vi oss i värmen!



Effektiv

Snacka om effektiva klubben idag! Startade dagen med att kliva upp 08. Ner till tvättstugan för att göra bort all tvätt på morgonen, hade egentligen bokat tvättid 11-16 men eftersom det inte var någon som tvättade så slänge jag in kläderna för att få det bortgjort.. Medans maskinerna körde satt jag mej för att kika på lite tv & drack första kopparna kaffe! Underbar start på dagen.

När allt var tvättat for vi iväg & handlade och sedan luncha med Bella aka Sistah. ;)
Fredrik har även tvättat morsans bil idag osså var vi in på blomhörnan & hälsade på Linda!
 
Snart ska väl Fredrik börja promenera till jobbet så jag hänger på o tänkte kika in på bibblan. Kanske hittar jag någon bra bok..

Ha en trevlig kväll! Adjöken

psst, 1;a snusfria dagen idag. jag ska fixa det denna gång
!


---

Här kommer en bild på min kära!


En bild på mej


Och en bild på vår nya matta i vardagsrummet! Och mysfilten vi fick av mamsen
Hur mjuk & go som helst ;)


RSS 2.0