Värnersborg

Vi åkte ner till min bror & hans sambo dagen före midsommarafton. Resan ner gick bra men på slutet körde jag fel innan vi tillsist kom fram till dem. Hehe, är inte lätt att komma rätt på ett sånt här stort ställe ;]. När vi kom fram hade de grillat och fixat iordning käk, gott som fasen!
Midsommarafton firade vi på samma ställe som förra året, i Helens mormor & morfars stuga! Lekte lekar, åt & drack gott! En väldigt rolig dag/kväll med alla som var där :)
Tänkte inte skriva så mkt mer utan avslutar här. Hoppas alla haft en bra midsommar! Vädret kunde dock vart lite bättre men jag ser att det kommer bli bättre framöver...
KRAM
Vissmo & Jag ;)

Wosch...

Jobba, äta, sova, umgås.

Är ungefär det som händer just nu. Mina ögon börjar kännas lite bättre (försöker jag intala mig iallafall), men nog är det mindre rött kring dem iallafall. Alltid något! Vet inte om jag fått pollenallergi eller vad tusan det kan vara. Drygt är det iallafall, när t.om. kunder frågar hur man mår, om man är ledsen.. - Nej, har bara någon allergi. Är därför jag är alldeles röd kring ögonen. Tur jag är en sån tjej som kan gå ut utan smink, annars skulle det vart jobbigt läge!

Idag när jag är ledig har jag haft en liten "ta tag i saker dag". Ringt folksam - check!
Har skjutit på det....sedan jag tog bort gipset ungefär. Och det var ju ett tag sen. Men idag, då jäklar! Haha

Nu är det nedräkning till midsommar, då vi sticker ner till Bror, Helen & Vissmo 1 vecka & sedan till Thailand i Augusti 2 veckor. Ska bli så sjukt skönt att fara iväg!


Min solstråle!


RSS 2.0