Lighters


Vilken härlig dag!

Soligt & fint, har gått på semester... Vi blev bjudna på middag hos mamma, behöver jag säga mer? Livet är bra underbart ändå! ;) Nu ska det packas o donas innan avresa på Fredag! Fick bort mitt kvällspass imorrn, vilket känns otroligt skönt! Då får man pyssla på i lugn o ro!

Har inhandlat två förpackningar resorb på apoteket idag också. Lär ju behövas när det är stekande värme & tre törstiga krigare ;)

Ha en fortsatt trevlig dag! KRAM


Movie time

Har haft en riktigt bra helg! I fredags hälsade vi på hos Jessica och Aline. Och igår käkade jag Fredrik o Jimmy grillat i Svartbäcken. Vi spelade kubb, då jag o morsan vann (såklart) hehe. ;)

Nu återstår bara tre arbetsdagar kvar innan vi åker till Turkiet!! Jag längtaar som tusan, vi kommer att ha det såå kul :D ...Det var nog allt för denna gång, tack för mej! :)

House







Igår bytte vi plats på sovrummet & gästrummet! Blev kalasbra!! :)


On the Radio

Har precis klickat hem en radio till köket här hemma. Eftersom jag tycker det är skönt att lyssna på musik/radio när jag lagar mat så tog jag tag i saken! Blev en med internetradio så man kan lyssna på fler radiokanaler än vad byhålan har att erbjuda ;)

Såhär ser den ut

NICE!


Måndagsmys!

Har haft en riktigt bra jobbhelg & dessutom hunnit umgås med lite folk.
På Fredagen var vi med Bella & hennes pojkvän Kneet ;] Och på Lördagen for vi på Paulina & Henkes inflyttningsfest :).

Och ikväll bjöd vi hem Ida på tacos! Åt tills vi var proppmätt & sedan har vi myst ner i soffan framför 2 filmer. Trodde klockan var mer nu när hon for hemåt men insåg att det inte stämde! Känns nöjd efter en mycket effektiv & rolig dag!!


PUSS O KRAM!


Pensionärsvarning

Känner mig sjukt trött ikväll. Energin tar slut såhär på kvällskvisten när man är uppe fem på morgonen. Efter jobbet ikväll blev det rester till middag & sedan for vi till mamma och drack kaffe. Hon fick prova min telefon om hon någon gång i framtiden kommer införskaffa sej en touchtelefon! Hon var riktigt bra på allt tycker jag, hon får 5 av 5 toasts! ;) Hon kommer klara det galant!!

Jessica ringde o frågade om jag skulle komma förbi nu men jag känner mig trötter så tänkte bara skriva ett litet inlägg här sedan slänga mig i sängen framför en bra film (sova). haha!

Imorgon ska jag träffa Malla, äntligen :) Ska luncha tillsammans, sedan får vi se vad vi hittar på för bus!

KRAM & GONATT


Love

Har haft en riktigt bra helg i Karlsklubben. Myst, kikat på ispremiären & bara haft det allmänt gott!
Nu är det en ny vecka igen & nya utmaningar. Fattar inte att tiden springer ifrån en hela tiden. Hinner inte mer än att påbörja en vecka så är det helg igen..

Nåväl, det nalkas jobb större delen av veckan. Ska titta förbi hos Paulina på Tisdagkväll då hon fyller år & på Torsdag luncha med Malin! Det är planerna hittils. :)

Grattis även till Sofie som fyller år idag!! :) 

_______________________________________________________________
 
Jag & Lillpiga! ...Fast hon börjar inte vara så liten längre :)


karlsklubben

Ligger fortfarande i sängen och drar mej. Såå skönt med ledighet!! Vi kom fram vid 22 tiden igår tror jag, sedan satt vi o surre o drack te till 2 inatt. Mys :)
vi som hade tänkt hinna på stan nu under förmiddagen, det sket sej ju... Och regnar gör det ju också.

Kommer inte på nåt annat fiffigt att skriva så jag avslutar här :) kram

Tripp

Blev en impulstripp till Jessica ikväll efter 22 någon gång. Blir så sällan man träffas även fast man bor i samma stad samhälle.

Jobb har stått på schemat 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 1, 2, 3, 4, 5, 6.
Imorgon är alltså sista dagen i sträck. Drar hemåt & snabbpackar sedan åker Jag Fredrik Camilla William & Kristoffer till Karlsklubben o umgås med Fredrik & Camillas underbara pappa Inge-Bo & Yvonne!


Hoppas ni får en bra helg! KRAM



. . . . . . . . .

Räknar ner dagarna till avresa, även så till lite ledighet! Är ledig till helgen då vi kommer att åka bort! Börjar kännas smått i kroppen men jag har ju något att se fram emot så jag ska egentligen inte klaga!

Här kommer lite blandade bilder







Personalfesten, bakning av söta Paulina & slutligen en bild på
Thaimaten jag & fredrik blev bjudna på hos Jesse & Bee.


RSS 2.0