Thailand 2010 - lite av alla bilder




















Finns sååå många bilder att lägga upp men jag får nog lägga upp litegrann nån gång då och då.
Semestern har då varit helt kanon! Konstigt att vara tillbaka till kalla Sverige igen, nådigt kallt när man kom i shorts. haha! Ska ta mig en riktigt låång dusch nu.

/Erese

3 things

Tankte uppdatera en sista gang fran thailand nu sen blir det fran sverige igen. =P Vi aker hem imorgon pa eftermiddagen sa idag var sista heldagen vi hade. Man kanner sig faktiskt halvslo efter 2 veckor i varmen och allt gott man bade atit och druckit. Kanner mig riktigt nojd med denna semester vill jag lova!!

Dagen idag borjade med att vi for pa skal och badade bubbel pa taket dar. Sedan begav vi oss till studion som vi hade bokat tid hos. Fredrik, jag, evelina & jocke fick sig en gaddning och alla ar mer an nojd.
Sedan for vi pa karlssons och kakade, var latt det godaste jag atit hittils. Oxfile'n va sa javla saftig o god!! 

har kommer en bild pa min. Mitt stjarntecken med mitt fodelsedatum under. Gick otroligt snabbt att gora den och jag sjalv tycker att det gor ondare att toja orat an att gora en tatuering! =)

(far pumpa in med en massa massa bilder fran resan sen da vi kommer hem)




Kram Kram


Patong

Det har hant lite saker dessa dagar. forst och framst har vi flyttat fran hotellet i kata till patong. Blev sa drygt att aka tuk tuk fram o tillbaka,. Ett hotell fick vi har for lika mycket som en resa fran kata skulle ha kostat oss..
Vi har ridit elefant som jag skrev om tidigare och det var ratt haftigt. Jag som e sa hojdradd var radd att elefanten skulle rusa ner i diket hela tiden nar de gick sa nara. haha! Men vi overlevde =)

Idag ska vi fara o titta pa budha o senare ikvall ska vi hamta ringarna som graverats.
Puss o kram pa er!

Har kommer lite bilder ->

Baah, ossa vare samst kvalla pa den har. =P

  


Sweet

Varmen ar lika het denna dag, som alla andra hittils. Igar var vi pa dino park och spelade minigolf, jakla snyggt var det! Helst pa kvallen me all belysning osv. Vi fick en som jobbade dar att ta en bild efter att vi fatt i oss vara drinkar. hehe! Har ar hela ganget! Puss o kram pa er dar hemma!! Vad kul med kommentarerna i tidigare inlagg! =)






Godmorgon!



Nu e de morgon. Skont att vara i vaarmen.. Allt e kanon med oss!!! Hoppas alla dar hemma har det bra ocksa. Kram \ Erese o Edrick

Tar himla lang tid att lagga ut bilder har fran sa jag avslutar.. Alla bilder kommer sen da vi e hemma. Hihihi.

Adjoken.. Ut o steeeek!


Thailand 2010!!!

Imorgon smäller det! Vilken otrolig väntan OCH längtan vi haft, men nu är vi snart där! Jag har varit och hälsat på hos farmor idag och suttit och surra och drack kaffe. Sedan har jag packat ner de få kläder jag ska ha med. Halva ryggsäcken är tom men det är ju bara bra ;). Det enda som jag har kvar är toaartiklarna, kameran och laddaren.

Ikväll ska vi ha en bastukväll för att uppvärma lite på semesterN som för mig började redan idag ;).
Ha det gott så kanske vi skriver nån rad till ikväll, annars får ni vänta tills vi uppdaterar nåt från utlandet.



Puss och Kram /Erese


Dopet

Det var dop för min lilla vendela i går :) Här kommer lite bilder.



Hihi, jag är bäst! säger vendela.:)

Vi kommer snart att uppdatera bloggen från ett varmare land ;)
/ Edrick

Nedräkning

..Och värmen närmar sig med stormsteg!! :) Har inte bestämt mig för vad som ska packas med ännu, det jag bestämt mig är att jag ska packa i min ryggsäck iallfall. Får fara till Svartbäcken och hämta de shorts jag tänkt ta med och titta om jag har några sommarkläder där som jag vill ha med mig.

Ska ta och epilera benen också! Bäst att ta tag i det nu, haha.


visst var den Sweet ;)


/Erese

RSS 2.0