Lite smak

Här får ni lite smak på vår nya lya.





__ Fredrik har varit bäst som lastat o packat som en galning. :)
Vill även tacka min kära mor för all flytt- och städhjälp!
Kram på er


Nu är det dax igen

Hej och hå allihopen! Tiden springer iväg o sommaren är nästan slut.. Vi fick oss kanonväder både i Fredags & igår, det tackar jag för! Blev grillning båda dagarna. Idag regnar det så det blir en innedag med städning på schemat. Inte roligt men väldigt behövligt!!

Längtar tills vi får flytta in i nya lägenheten, hoppas det hinns med innan nästa helg. Visst att vi har nära att flytta alla grejer.. MEN det lär ju ta sin lilla tid också eftersom både jag och fredrik jobbar.

Skulle vilja hinna med så mycket mer än vad jag gör, åka runt och hälsa på folk, göra utflykter m.m. Men när orken inte finns eller tiden? När ska man då göra allt man skulle vilja.  Alla jobbar olika tider o det passar inte alltid. Jaja, Vi åker iallafall iväg på en veckas semester den 13 augusti! Då ska jag bara släppa allt o njuta.

Adjöken!

Long time

Nu var det ett tag sedan jag skrev. Här kommer lite roliga bilder från kameran som jag precis laddat in, lev å må ;)























What a day

Känt mig konstigt slö hela dagen idag. Vaknade inatt o frös som satan! Kröp ner under Fredriks täcke men det hjälpte inte, så jag hämtade duntäcket och slängde över mig det.. Hoppas verkligen det inte är någon förkylning på g. Helgen i Östersund var iallafall kanon!

Har inge annat intressant att skriva för tillfället, Lite bilder kommer ist!








Finns väl inget bättre

..Än att få krypa ner i varm go sängen igen efter en dusch! Nu ska jag nog rulla vidare, alltså lämna datorn & fixa iordning mig. Hehe! Hoppas ni alla får en bra dag! Kram


Räknade dagar

Slutar tidigt på Fredag, då bär det av mot Östersund & Evelina o Joppe! Äntligen kommer vi iväg och hälsar på hos dem!! Ska bli så himla skoj att se hur de har det och även att fara bort en hel helg & umgås! Blir ingen längre uppdatering än så.. Ha de fint!


midsommar, skata och annat tjoffs


En av Sofie & Morgans Kissekatt


Fin abbarn Fredda fick, när vi var ute på fisketuren!


Jag & idah


Fredda & Elin


Sofie & Mogge


Nordan


Ego med mitt nyfärgade hår


..Och denna bild från ikväll då stackars Skatan hade kommit in i mjärdan. ;/

________________________________

Texten blir skitkonstigt i detta inlägg insåg jag`? Äh, skitsamma!
Adjöken




Sun is fun

Vilket vackert väder vi fick idag! Trist att F jobbat men jag har roat mig bra ändå! For till Malin & skulle kika på deras nymålade hus. Finfint! Sedan tog jag en promenix till farmor o satt ute och surra. Satt mig på ballis ett tag hemma men insåg hur trist det är att sitta själv,. Mycket roligare att ha nån att prata med. Försökte sitta o titta i en katalog men det kändes bara...drygt. 

Fläskfilén ligger i marinaden, potatisgratängen är inköpt. MEN glömde köpa mjölk och majskolvarna. Mitt minne är sämre än sämst!! min hjärna behöver semester! får dra på affärn igen, sedan ut till Svarteste! :) 

nåväl, jag hoppas på fint väder till helgen oxå ;D


RSS 2.0