Oh my . . .

 
?

Back on track

Har inte blitt nå klokare av min Umeå resa i Måndags. Dock for jag till Idah & hälsade på innan jag skulle till läkarn. Var hur mysigt som helst! Är så skönt att kunna komma & hälsa på och känna att allt är som förr. Än fast man inte surrar lika mkt med varandra (håller kontakten,) som när man träffades på skolan varje dag. Love it!
 
Nåväl, får ringa och höra om jag är tvungen att fara åt Umeå på Måndag också eller om jag bara kan prata med min läkare över telefon och höra vad han tycker om allt.
 
Har avslutat veckans arbete. Helgen står framför och jag är ledig! Ska fara och titta på fyrverkeriet ikväll med hjärtat & vänner!
 
Köpte pepparkaksfil när jag slutade idag, så det fick bli det till "middag". Gött vare ;)
KRAM

Mobilbloggar

Nu är helgen över. Har bestått av jobb men även hunnit med fredagsmys & sedan julbord med vännerna på Lördagkväll. Ikväll efter vi ätit for jag till morsan & hälsa på. Kaffedrickning, solsidan & titta i gamla fotoalbum från när b.la jag & min storebror var små. Så roligt :) 
 
Har lånat mammas bil nu eftersom jag ska på lasarettet imorgon o Göra pricktester. Vilken timing att min bil e inne på lagning, not. Men tur jag har en Supersnäll mamma <3. Har lovat att köra försiktigt imorrn eftersom de snöar nu o lär säkert göra det imorgon också. Har ju en tendens att ha tung högerfot.... Nåväl. gonatt på er! Nu åk nattmössa på. KRAM

Bilen & Jag

Har lämnat in bilen idag. Och även bokat tid för att ta kort imorgon. Var ju så smart när jag fick hem papper om att förnya skoterkortet, att jag slängde det. Tänkte att ähh. Inte behöv ja nå nytt kort... Jag har ju ett redan. MEN det är man tvungen att göra för att det ska fortsätta att gälla. Så jag har skickat efter nya papper som kom hem i brevlådan iförrgår(?). Blir att skicka in det så fort som möjligt när jag tagit kort. 
 
Vet att jag sagt det tidigare, ang bilen. Att jag vill sälja den. Och nu känns det som att det är läge efter besiktningen i Januari. Då har jag haft den inne på verkstad + nybesiktad. 
Klarar oss med Freddans Mercedes tills vidare. Är så svårt att veta vad man ska köpa för bil. 
Samtidigt drömmer jag om en snyggjäkla bil, men jag är ju inte så händig själv med bilar. Ens att tvätta bilen..
Haha! 
 
Aja, det löser sej. Kommer då inte köpa mig en skoda iallafall ;] 
 
KRAM

Underbar helg

Nu börjar helgen närma sig mot sitt slut.. Snabbt går det!
Middagen igår hos Yazmine & Björn blev väldigt lyckad. God mat & gott sällskap! Tack än en gång

Idag for jag ut på en promenix med Malla, alltid lika skönt när vi ses! Prata om allt mellan himmel & jord.
När jag sedan kom hem hade Inge-Bo & Yvonne kommit hit. Så vi fikade kaffe & mackor m.m.
Satt & kolla på bilder, tv, och bara myst. Sedan for vi till Camilla & Jocke i deras hus och hälsade på innan vi for på pizzerian för att käka middag.
 
Nu blir det att slappa i soffan heela kvällen lång. Känna lugne & ladda batterierna inför en ny arbetsvecka.
KRAM

Händerna mot himlen

I helgen är det ledigheten själv som står på schema! I Torsdags när jag prata med mamma bjöd vi hit henne på mat & mys igår. Bjöd på fläskytterfilé m salami, sötsur chilisås m.m. Fast i mammas blev det kryddning som hon kan äta. Alla mätta & nöjd. Sedan hade jag köpt Glögg med Lakrits & hallon. mumma! Den är så god tycker jag :) 
 
Så det blev en kväll med familjen framför x-factor, glögg, julmust & gott tilltugg. Fredagsmys!

Igårkväll när vi gick & la oss satt jag klockan på halv nio för att se julkalendern. Så jag gjorde iordning det sista som var kvar av glöggen från igår & la mig sen i sängen & kika på julkalendern med F. 

Hjärtat mitt har åkt & jobbat så jag körde dammsugning & skurning här hemma på förmiddagen. Ska kolla in lite tips inför travet idag då jag & Helen ska dra in storkovarn ;)
 
Ikväll är vi bjudna på middag hos Yazmine & Björn! Tre-rätters!! :) Mysigt!
 
Får se om Inge-Bo kommer till oss senare ikväll också, han kanske skulle komma & sova här till imorgon. Hoppas på det. Är alltid lika kul när vi träffas.
 
KRAM
 

RSS 2.0