I've got a new boyfriend

..För er som inte visste har jag skaffat ny pojkvän! Förstår att ni alla blir chockade men så är det! Det går snabbt i svängarna.

.

..

..
.
.

.
.
.
.

.
.
.
..
.
.
.

..
.

..

.
.

..
.
.

.

.


Långhårig o jäklig


Och här ser ni Min nya pudding

I have magic hands ;)


Check!

Dagarna rullar på snabbt som tusan, snart är det helg igen och det innebär jobb även denna helg.
Gött med cash!
Är ledig idag, vi ska käka middag hos morsan ikväll. Mys! Annars då, när jag slutade igår åt jag middag och sedan packade jag in lite tvätt & dammsög. Gjorde iordning varma mackor tills Freddan slutade. Fikade och skulle se en film men jag somnade som ett litet vrak på soffan. Låg så skönt så jag tog mig aldrig till sängen utan sov på soffan hela natten. Hehe.

Väntar på att få en kallelse för att röntka foten nu.. Tog faktiskt och ringde sjukan i tisdags så jag fick träffa läkaren. Vill att det ska bli bra NU. Fick till svar att det kan ta från ett halvår till ett år innan det är helt återställt. Hon blev glad att foten var så bra iövrigt, böja/sträcka på foten (rörligheten). Kommer bli så nöjd när jag slipper känna av en arbetsdag, värken! Är inte gjord för att vänta på saker & ting.

KRAM, ha en bra Dag!



Love you F
Tror han blir lite extra kär i mig när han ser den här fina bilden, Right? ;]


Påsk, arbete, kärlek, familj & vänner

Har hänt en hel del sedan sist. Under påsken hann jag träffa familjen, vänner & arbeta. Det börjar ordna upp sig i foten och benet vilket känns underbart! Har inte varit till läkaren på återbesök ännu (är expert på att skjuta på saker...) men jag ska väl ta mig dit så småningom så de kan se om allt läkt rätt. Sist jag var där syntes frakturen fortfarande och det var som sagt då jag tog bort gipset. Har varit och är fortfarande lite svullet men det hoppas jag går ner sig.

I Söndags for jag, Freddan, Inge-Bo & Yvonne ut på en promenad, satt på altanen och fikade i det fina vädret. Sedan for vi och hälsade på hos lilla Vendela. 

Har börjat jobba heltid denna vecka. Är så roligt att träffa alla kunder igen och få höra att man varit saknad! Det värmer! Sedan är det såklart kul att komma in i arbetsgänget igen!

Skönaste av allt måste ju vara att jag slipper ha med försäkringskassan att göra.. Snart alltså! Fick ett papper igår som jag bad Anki hjälpa mig med. Förstår mig inte på deras system, men man kan ju inte förstå sig på allt.. Nåväl, Vi lever & mår iallafall. Har även bokat en utlandsresa i Augusti, då vi åker till vårt kära Thailand! 
Och då utan kryckor!! ;)

 










Stenen släppt

Gjorde min första dag på jobbet idag, har varit och arbetstränat tidigare och det har känts bra. Kändes så roligt idag att vara tillbaka. Igår var jag & freddan iväg till Tensjö och körde skoter & fiskade, jag fick inte en enda fisk så jag gav upp rätt snabbt. Drog iväg med skotern och körde en sväng istället. Farsan fick två stora abborrar o de andra fick några små abborrar. Fick dock inte på mig skoterskorna då de var så trångt för högerfoten, men skateskorna funkade kalasbra med tjocksockar i ;]

Vi åt grillad kyckling med ris & grönsaker till middag hos mamma sedan kom Makkan & Helen o såg fotboll.

Ikväll kommer Jennie, Christoffer & Bolt till oss. Har bäddat iordning åt dem och handlat för lite kvällsfika, varmamackor! Mums :)

Ha en trevlig kväll! KRAM 


RSS 2.0