Knäck. . .

Är mitt uppe i "lite" knäckkok! Läste receptet och för 100 st knäck behöver man 2dl grädde, 2 dl sirap,  2 dl socker. Jag som känner mig lite wild n' crazy gick all in och drämde ner 6 dl av allt! Ska det kokas knäck så ska det! Hade dock inte så många knäckformar så jag ska köra med småkaksformar (som vi iofs bara körde med förra året). Dock fastnar knäcken rätt rejält i dem men..

Tacogratäng har jag också gjort idag! Fryste ner potionslådor så det finns till ett par luncher.
Ha en fortsatt bra kväll! KRAM


Matlagarna

Vad gör man inte hellre än att laga mat och fixa hemma när man är ledig. Fredrik tog tag i tvättandet och jag hittade ett recept på grytbitar som jag tillagade.
..Och nu är en gryta palt på g. Mamsen och Daniel är bjudna hit på käk! Ljusen är tända, julmusiken på..  

KRAM PÅ ER, ha en bra kväll !





Äventyr

Sundsvall - shopping, umgås med vänner, ätit gott och mått gott!
Idag har jag och frugan varit till Dorotea och klippt oss hos Johanna! Blev sjukt nöjd!!
Mitt slitna hår försvann & det ser inte alls risigt ut. Snygg & cool frisyr!
..Så vi kom hem som två nya brudar!

Har haft en riktigt mysig dag, jag frugan o johanna. Tack brudar! :)

Bild kmr så småningom! ;)

KRAM PÅ ER, Nu är det dax att sussa. . . .


Vecka 46?

Veckorna rullar på, snart är det första advent, då de flesta julpyntar... Själv sitter jag nöjd och har allt färdigt! ;]
Nåväl, är ledig idag. Klev upp 8 imorse och började med en dusch, vika in tvätten och gjorde iordning frukost! Kaffe och en smörgås. När jag jobbar hoppar jag alltid över frukosten, men det resulterar i att jag inte blir lika hungrig till lunch. För har jag någon gång ätit något innan jag far på jobbet blir jag hungrig mycket fortare!
Vet att frukost är det viktigaste målet på dagen men.. Ääh! Tar mig inte tid på morgonen att äta nåt, istället får det bli en kopp kaffe på jobbet :)

Ikväll ska jag jobba extra föresten. Är alltid bra att få in foten på nya ställen! Me like!
Nog för att jag har mitt fasta men, pengar & jobb växer inte på träd så det gäller att passa på :)


I helgen åker vi föresten till Sundsvall och hälsar på hos Malla!
Jag Fredde Sofie Morgan.
:)

KRAM


Skoda vs ?

. . . Vill köpa en ny bil


Helg närmar sej med stormsteg

Har varit lite tomt här men ska slänga in några rader tänkte jag. I veckan blev jag o Lisa bjudna på tacos hos Ida. Efterrätt o hela köret! En jättemysigkväll, kunde lätt varit kvar längre än jag var men dagen efter skulle jag upp kl 5 så det var bara att pysa hemåt o släng igen öga . Sedan har jag... Jobbat, jobbat, jobbat! Ja, det var ungefär alltför mej. Eller tja, fick jättefin feedback på jobbet! Där växte jag ytterligare några cm!! Så kul att höra :).
Ikväll blir det ev. Bastu och imorgon bio! Mys! Ha en toppen helg så ska jag slurka i mej lite kaffe innan jag avslutar lunchen.
KRAM


RSS 2.0