Poker

Spelat bort 150kr på poker m.m. ikväll. Haha! Tror inte att jag är någon bra lirare? Äh, whatever. Är ju alltid roligt att testa ;P Så det blir nog ingen pokerkarriär för min del! Ska nog hålla mig till att jobba ihop pengarna jag ska ha. Det går mycket bättre.

Heejs!

Soon

Dagarna är räknade tills vi åker. Känns underbart att ha något man ser fram emot. Är ju småkallt idag men vi drog iväg till Dorotea för att hämta mitt pass iallafall. Resan gick bra, förutom att vi mötte en bil som fick sladd just innan vi möttes.. Var riktigt läskigt vill jag lova!

Här kommer lite bilder!


Evelina & Jag i Lövnäs

Fredrik & Jag

Fredrik på skidspåret i måndagskväll ;)

Right back at ya ;). Sömntutan min!


motivationen

Tror Fredrik tappat motivationen till bloggandet. han hade ledningen till en början men nu tror jag han lagt av helt. Tråkigt men sant. Jag har hängt med å se två filmer ikväll medan fredrik kikat på tre stycken. uuh, men vi har gottat oss med ost & kex / ostkrokar.

Äh, slutsurrat för mig. Nu väntar sängen ;)

Are you sleepin'

Vaknade, pigg &..utvilad? nä kanske inteutvilad men pigg iallafall. Sitter uppe vid datorn nu för att bli lite tröttare. Hatar att ligga o vända o vrida på mig så jag väcker älsklingen. Bättre att uggla här ett tag så jag förhoppningsvis slocknar sedan.

När jag satt på toa kom jag å tänka på att jag är ledig 4 dagar i sträck nu., Ska dra ut till stugan i helgen å kika på Frugans place som jag aldrig sett förut. Spännande! Vi blev även bjuden på middag där på Lördag :) Hur nice är inte det?!

Well, imorrn... eller idag ska jag fixa ett nytt pass m.m. :) Adjöken.

Det går bra nu..

Tre dagar nu, imorgon går jag in på min fjärde snusfria dag. Hade svårt att sova inatt, vilket min älskling kan intyga. låg och vred och vände på mig. kände ett så jävulst sug.. Satt mig vid facebook mitt i natten, kikade in det jag hade sett förut, ingen hade uppdaterat varken där eller på deras bloggar. Nä ursch säger jag.. Hoppas jag får mer sömn denna natt!

Är även ledig imorgon, känns småskönt eftersom jag jobbat konstant sedan förra måndagen.

__Sedan vill jag bara skriva nå rader om hur underbar Fredrik är.
Som stöttar mig och alltid finns vid min sida. Så underbart snäll & hjälpsam! Du är den jag kan vara mig själv med. Du är så mycket mer än min pojkvän ska du veta! Love you long time!

/Erese

stop

Nu kommer ett inlägg, ny vecka nu.. och ännu närmare thailandsresan! Längtar så himla mkt att få komma iväg!

igår kom jag på den brillianta idén att sluta snusa. Vi låg och pratade om det jag & fredrik och ja... igår morse var dosan tom på morgonen, hade tänkt köpa en ny men jag gjorde det inte! finns väl inget bättre tillfälle att sluta än när det är helt tomt? kan inte göra nån tjyvis och ta någon ibland utan nu ska det vara helt utan! Ska hålla mig borta från det nu! Och klarar jag att sluta ska jag aldrig(!!!!) snusa nå mer. Fyfan vad mycket pengar man bara slänger bort. Så mycket roligt jag kunde gjort ist för att köpa dom där rackarns dosorna.

ett dygn avklarat nu iallafall! :)

Heejs






Wooh

sova - jobba - äta - sova - jobba - äta .... ja ni förstår.
Det är vad vi sysslar med nuförtiden

Uppdaterar när det händer nåt skoj framöver. kanske om tre månader då vi ska utomlands, innan dess lär det nog va rätt lugnt, i guess.

Eller imorrn iofs ska vi slå till stort & handla hem massa käk. kan tänkas att det ekar i kylskåpet. T.om. slut på makaroner, då äre knapert! haha


Nä nu börja ögonlocken kännas tung. Hej på er!

Thai

Resan är bokad till Thailand i april! Då även Evelina och Joppe kommer åka. Det är smällkallt ute idag, likt som igår.. Och min motorvärmare hade tydligen inte gått då Edrick kikade imorse innan han drog på jobbet. Kul.
Ska dra på mig täckbyxorna och plugga in musiken. För gå till jobbet tänkte jag göra, ej plåga min lilla pärla i detta väder <3

Ska nog rappa på nuu... Heeej!

RSS 2.0