klubben

Igårkväll, efter att vi ätit middag på Åselegrillen, åkte vi till Karlsklubben o hälsa på hos Fredriks pappa o Yvonne. Vi fikade, surre o såg tv tills det var dax att krypa ner o sussa. Idag ska vi väl fara in till stan o göra lite ärenden.. Och slutstation blire hem till lägenheten. Hoppas lilla geckon överlevt sedan igår... Fast han kanske bara tycker det varit skönt att vi varit borta så han fått va ifred. ;)
Hoppas alla har en bra dag!! Kram


Some new




Ny färg!


Julbord med de bästa!

Helgen bjöd på julbord i Dorotea & jobb. Hade en riktigt rolig kväll med arbetskollegorna... Nog för att vi alltid har kul på festerna så det var ju inget undantag i Lördags ;) Vi var nog dem som hördes mest på julbordet! haha

Gårdagen kunde jag nog gärna hoppat, efter att ha varit uppe till fyra så var man inte överdrivet pigg för att jobba dagen efter. Men det rullade på o när jag kom hem blev det soffläge. Slumrade till o vaknade inte förrän 22 igårkväll.

Idag är jag däremot ledig så jag hade tänkt pyssla lite. Slå in julklappar b.la.

KRAM


From hell

Har haft årets huvudvärk idag.. Fy oxå! Är glad att jag inte är en av de som har migrän. Har aldrig.. Eller väldigt väldigt sällan huvudvärk eller är sjuk. Känns som det släppt nu så lite sömn till på detta så e jag nog fit for fight imorrn. Gonatt på er!

RSS 2.0