A day with love and music

Dagen började med att vi drog oss rätt länge. Fredrik var uppe med tuppen men jag var halvt död när han ville att vi skulle gå ner & käka frukost. Låg med ena ögat halvt öppet o mumlade om att jag var trött o ville sova. Hade så svårt att somna igårkväll så det blev sovmorgon helt enkelt!

Ute i solskenet idag låg vi först bara o njöt av värmen. Sedan hämtade Freddan datorn så vi kunde spela lite musik... Osså hann vi även surra med mamsen & Inge-Bo via webcam, så de fick se hur vi hade det vid poolen ;)
Träffade två tjejer från Uppsala som vi surre med, även dem butiksbiträden ;), fast de skulle vara borta betydligt mkt längre än oss. Ena tjejen hade varit ute o rest till b.la. Malaysia och Vietnam innan Thailand.. O skulle vara borta sammanlagt 6 månader (om inte längre). Medan den andra precis påbörjat sin resa. :)

Serivcen på hotellet är på mycket hög nivå! De kom upp med mat till oss på vårt rum, en jättesöt liten flicka på 4 år kanske som följde med mamman o bar en av brickorna. Lilltjejen gav vi dricks o även mamman såklart! 

Pjuh, Nu blev det mkt skrivande! Ha de gott!  




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0