Framme

Nu har vi landat på nya hotellet. Sitter & väntar på att få lämna grejerna på rummet. De var inte klar med rummet nu när vi kom, så vi fick checkar på fotmassage för att vi fick sitta ner o vänta. Good service! Blir tillå använda dem imorgon då :) 

Ska väl ut till Poolen o sola senare! Vi åkte som sagt imorse till flygplatsen o det tog bara en kvart ungefär.. Så kvart-tjugo över 9 var vi framme på samui flygplats & vårt plan skulle gå kl 11.45. Vi hade tur och fick komma med ett tidigare plan som gick kl 10 eftersom det fanns platser kvar.. Great!!

Resan hit gick finemang. Åkt rullstol & mått som en kung ;] ..Magen kurrar faktiskt lite nu, vi har ju inte ätit något ännu, så vi får leta åt någon restaurang eller om det finns något att käka här på hotellet :)
Kram på er!


Kommentarer
Postat av: Inge-Bo

Hej!härligt att ni är framme i Bangkok och att du får lite massage. När ni åker från Bangkok imorgon, skicka ett Sms när ni är på flygplatsen.Mycket härliga kramar från oss. I-B-F o YH

2012-02-26 @ 10:34:23
Postat av: Inge-Bo

Härligt att ni är framme i Bangkok, och att ni får massage.När ni är på flygplatsen imorgon, skicka ett SMS när ni är på väg till Sverige.Härliga kramar I-B-F o YH

2012-02-26 @ 10:46:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0