Snart dax för lunch

Tänkte återberätta dagen lite snabbt från gårdagen. Fick en liten "show" på hotellet igår e.m då det kom in en orm på hotellområdet där vi bor, ingen giftig dock. Vissa blev helt panikslagna för att de var så rädd för ormar. Hehe. Jag låg lugnt på solstolen & tittade medan de stod med kvastar och grejer för att försöka få dö på honom. Den lilla rackaren slingrade sig in i en pelare så hotellpersonalen var tvungen att ringa efter en "ormjägare". Killen kom och de började spola vatten i pelaren, hämtade något vitt (som såg ut som snö fast i hård pulverform) som de stoppade in där. Efter lite spolande o petande fick han tag på ormen o sprätte ut honom på marken, snabbt var han där o högg honom runt huvudet. Snabbt var det gjort & lugnet befann sig hos alla :)

Vi fick även besök av en söt katt. Han/hon var hur mysig som helst, satt & kelade med den fleera minuter. När vi sedan skulle ut ville inte kissen fara iväg utan kikade omkring på våran terass...

Iväg for vi på Erik's & käkade. Jag beställde in en plankstek som var gudomligt god!! Är farligt att vara här i Thailand då finmaten är så sjukt billig (och att jag älskar kött!!) Vi satt & pratade med ett gäng gubbar från.. Göteborg tror jag. Känns som vi bara träffat på göteborgare & Norskar här, hehe. Efter maten tog vi en gin&tonic innan vi for vidare. For på en pub & satt bara och kollade läget där. Ungefär som på bangla, en maassa barer tätt inpå varandra, hundra olika låtar som spelas samtidigt så man knappt hör vad man säger. Fast det är ju kul att bara sitta och titta. Var faktiskt våran första kväll ute eftersom vi, eller jag, varit så galet trött på kvällarna. :)

En av personalens flickor fyllde även år igår så vi gav henne en present, även systern då de är så sjukt söta! Hehe. Är så kul att se när de blir så glada. Känns som att man är som en liten familj här. :)
Mormor'n kom sedan med "bithday cake", som var en donut med någon glasyr på. Smakade riktigt bra, som hemma!

Nä, nu ska vi väl ta in någon frukost/lunch..

Jo, drack våra första koppar kaffe igår föresten! Sjukt bra kaffe. Smakade som hemma.
Galet att man inte druckit en kopp på så länge, då vi båda annars hinkar i oss kopp efter kopp på våra jobb.

Ha en bra Dag våra vänner :)


Lilla ormen & ormpojken

Jag & våra brudar här på hotellet, som hjälper mig upp för trapporna osv ;]

Fina Freddan

Kissekatten




Kommentarer
Postat av: Anonym

Fina bilder och roligt att läsa vad som händer,

men det bästa är ju samtalen och era fina

ansikten :) kram på er / mamm ag

2012-02-16 @ 09:33:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0