We are back

Idag har vi bytt hotell igen. Vårt förra var inte alls dåligt, om man inte hade haft ett dåligt ben då. Men för våran del blev det ett litet minus med tanke på alla uppförsbackar o att det var så långa avstånd mellan allt.
Nu däremot har vi jättenära till olika matställen & även till stranden. Så vi spenderade vår första dag idag på stranden faktiskt! Var riktigt härligt!! Tog en cheesetoast o chang, tittade hur vågorna slog.. Man blev inte bara liiite sugen på att slänga sig i o fångas av vågorna.

När vi satt där vände jag mej om och fick syn på en av alla strandförsäljare. Sa till Freddan att "hennes ansikte känner jag fasen igen". Sedan kommer hon fram till oss.. "Oooh I know you from last year in Pattaya.... osv". Vi träffar alltså samma dam som förra året. Vad är oddsen? Haha! Skrattade o hade oss, sedan tog F footscrub & på mig fixade hon naglarna. När vi kom hem rann svetten som aldrig förr, sjukt varmt & jobbigt att hoppa men det var värt alltihop! När vi satt oss på rummet sedan kändes det som efter världens träningspass (Vilket var ett BRA tag sen) Haha!

Snart ska vi ta och göra oss iordning för att sedan fara ut och äta något gott :)
KRAM från oss!






Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0